Dünya
  • 9.4.2017 00:10

Göz damlası güzellik kraliçesini bitkisel hayata soktu

İngiliz güzellik kraliçesinin vücudu kullandığı göz damlası yüzünden yandı

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan güzellik kraliçesi 24 yaşındaki Marian Adejokun'un tüm vücudu kullandığı göz damlası yüzünden yandı. Bitkisel hayata sokulan Adejokun bir ay sonra hayata geri döndü.

Londra'da yaşayan 24 yaşındaki Marian Adejokun kullandığı göz damlası yüzünden az kalsın hayatını kaybediyordu. Güzellik kraliçesi olan Adejokun gözlerinin kuru olması sebebiyle doktora başvurdu. Doktorun verdiği göz damlasını kullanan genç kız, ertesi sabah şiddetli ağrılarla uyandı. Vücudunun yandığını fark eden kadın, acil hastaneye kaldırıldı.

ALERJİSİ VARMIŞ

Göz damlasının içinde bulunan bir maddeye karşı alerjisi olan Adejokun'a ayrıca Steven-Johnsons sendromu teşhisi kondu. Derinin yanmasına sebep olan bu sendrom ölümlere de sebep olabiliyor. Bitkisel hayata sokulan genç kız, bir aylık yoğun tedavi sonucunda hayata geri döndü.

'YINE DE ŞÜKREDİYORUM'

Geçirdiği ağır ameliyatlar sonucunda hayata geri dönen Adejokun "Alerjim olduğunu bilmiyordum. Doktorumda bilmiyordu. O yüzden onu suçlayamıyorum. Her yerim yandı. Çok kötü bir durumdaydım. Ama nefes alabildiğim için hergün şükrediyorum" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 8.4.2017 23:43

İLGİLİ HABERLER