Spor
  • 29.8.2009 04:43

GÖZÜ KULAĞI RUSYA'DA...

G.Saray, CSKA Moskova'nın gözden çıkardığı Caner Erkin'de mutlu sona çok yaklaştı... Volkan Yaman'ı Eskişehir'e veren G.Saray, yerine düşündüğü milli futbolcu Caner için Rus kulübü ile tekrar masaya oturdu. CSKA Moskova, Caner'i kiralık olarak vermek isterken Sarı-Kırmızılılar genç oyuncuyu bonservisiyle alıp bir daha bu transferle uğraşmak istemiyor. Genç yıldız için belirlenen 5 milyon Euro'luk bonservis bedelini 3'e çekmeyi hedefleyen Cimbom pazarlıkta önemli yol katetti.

TRABZON DA DEVREDE İDDİASI
Kulüpler arasında kıran kırana pazarlık sürürken G.Saray, Caner cephesinde de işi sıkı tutuyor. Milli futbolcu için Trabzonspor ve Rus ekibi Krya Sovyetov'un da girişimlerde bulunduğu haberini alan Sarı-Kırmızılı kulüp, Caner ile her konuda anlaştı ve milli oyuncuyla ön sözleşme bile yaptı. Rus ekibinden gelecek haberi sabırsızlıkla bekleyen Caner'in eski takım arkadaşı ve şimdiki G.Saray kaptanı Arda ile tekrar Sarı-Kırmızılı forma mücadele edeceği için sabırsızlandığı öğrenildi.

BEN İŞİME BAKARIM!
Adı Sercan takasında geçen ve sezon başında gönderilecekler listesinin başında yer alan Nonda, gollerini atmaya devam ediyor. Levadia ağlarını da sarsan Nonda, "Ben yedek kalmayı ve çıkan transfer haberlerini dert etmiyorum. Benim tek işim gol atmak" dedi.

STATTA SIKINTI YOK
Galatasaray'da yılan hikayesine dönen Seyrantepe Stadı'nın yapımını TOKİ'nin üstlenmesinden sonra konuşan Başkan Adnan Polat, "Bizim stadın bitmemesiyle ilgili sıkıntımız yok. Başbakanımız bize zaten garanti vermişti" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:28

İLGİLİ HABERLER