Spor
  • 29.8.2009 04:51

KARTAL'IN SESSİZ UÇUŞUNA TARAFTARDAN PROTESTO

Beşiktaş tribünleri dün akşam oynanan maçta teknik direktör Mustafa Denizli'yi hedef aldı. Deneyimli teknik adamın 83. dakikada Ernst'i kenara çekip Uğur İnceman'ı sahaya sürmesi tepki çekti. Maç bitiminde ise ilk 4 haftada kaybedilen 6 puan nedeniyle İnönü Stadı'nda ıslık sesleri daha da arttı.

TARAFTARA DA TEPKİ
Siyah-Beyazlılar'ın öfkesi sadece Denizli ile sınırlı kalmadı. Karşılaşmanın son dakikasında sahaya giren bir Beşiktaş taraftarı da tribünlerin tepkisinden nasibini aldı. Özel güvenlik güçleri taraftara müdahale ederken, tribünler sahaya giren taraftara da büyük tepki gösterdi.

BUNLAR FUTBOLDA OLAN ŞEYLER
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 2 puan kaybettikleri G.Antep maçı sonrası, "Şanssızlık, beceri gibi şeyler futbolun içinde olan şeyler. Tabata bu koşullarda alınacak en iyi isimdi. Şampiyonlar Ligi için stratejiler geliştireceğiz" dedi.

VE HASRET SONA ERDİ
Geçen sezondan kalan cezası nedeniyle Antalyaspor maçında seyircisiz oynayan Siyah-Beyazlılar, 95 gün aradan sonra taraftarıyla buluştu. Stadın tamamına yakını dolarken taraftarlar takımını bağrına bastı. En çok ilgiyi ise 8 yıl aradan sonra İnönü'ye çıkan Nihat gördü.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:28

İLGİLİ HABERLER