Spor
  • 4.10.2012 15:01

G.Saray'a büyük müjde!..

Geçtiğimiz hafta oynanan Orduspor maçında sakatlanarak takımını Braga maçında yanlız bırakan tecrübeli futbolcu Hamit Altıntop takım ile birlikte çalışmalara başladı.

Galatasaray'ın Orduspor ile oynadığı karşılaşmanın 17. dakikasında sakatlanan ve Şampiyonlar Ligi'ndeki Braga maçını kaçıran Hamit Altıntop konusunda müjdeli haber geldi.

Çarşamba günü gerçekleştirilen antrenmanda takımdan ayrı salonda ve sahada çalışmalarına devam eden A Milli oyuncu, Perşembe günü takımla çalışmalara başladı.

Sakatlığı tamamen geçen Hamit Altıntop'un hazır olması halinde Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasındaki Eskişehirspor mücadelesinde oynayacağı öğrenildi.

Amerikalı kondisyoner Scott Piri eşliğinde çalışan futbolcular, Terim'in yoğun ilgisiyle karşılaşırken saat 11:00'de başlaması gereken antrenmanın gecikmesi dikkatlerden kaçmadı.

Futbolcularını kamp binasının alt katında toplayan teknik direktör Fatih Terim 2 saat süren bir 'motive' toplantısı gerçekleştirdi. Yapılan bu toplantı sebebiyle antrenman gecikti.

 

Sporx

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 14:40

İLGİLİ HABERLER