Spor
  • 4.10.2012 14:58

Karabük, Orduspor'un ''Yenilmezlik serisine son verecek''

KARABÜK (AA) -      Sahasında oynadığı son 11 maç içinde sadece Beşiktaş'a yenilen Kardemir Karabükspor, yarın Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda, ligde oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 3 de beraberlik alarak 12 puan toplayan Orduspor ile karşılaşacak.
     Ligde Kardemir Karabükspor son maçında deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 3-1, Orduspor ise sahasında Galatasaray'ı 2-0 yenmişti.
     Ligde, Medical Park Antalyaspor ve Akhisar Belediyespor'u yenerek üst üste iki galibiyet alan kırmızı-mavili ekip, yarın taraftarlarının önünde 187 gündür maç kaybetmeyen mor beyazlıları yenerek bu serisine son vermek istiyor.
    
     -Ev sahibinde hedef galibiyet-
    
     Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, ligin en zor maçını oynayacaklarının farkında olduklarını ve Karadeniz'in derbisinde gülen taraf olmak istediklerini söyledi.
     Rakiplerinin oynadığı maçlarda kalitesini kanıtladığını vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:
     ''Orduspor maçında saha ve taraftar avantajını da iyi kullanarak galip gelmek istiyoruz. Kardemir Karabükspor bu kaliteye sahip. Süper Lig'de her takımın, her takımı yenebileceği daha 7. hafta olmasına rağmen görüldü. Hata yapmadan, kendi futbolumuzu sahaya en iyi şekilde yansıtırsak, bu maçtan puan yada puanlar alabiliriz. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın yeter.''
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Sinan Özmüş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 14:40

İLGİLİ HABERLER