Spor
  • 18.5.2013 13:48

G.Saray'a dönmesi an meselesi

Geçen sezonki şampiyonluğa büyük katkı yapan, lig başladıktan sonra sürpriz şekilde Eskişehirspor’un yolunu tutan Necati Ateş ile ilgili sıcak gelişmeler var.                                                                                                                    Necati’nin yuvası Galatasaray’a dönmesi an meselesi.

Maddi krizdeki kırmızı-siyahlı kulüpte 1 milyon dolar alacağı bulunan Necati, daha fazla dayanamadı ve icra takibi başlattı. 3 gün geçti ve kalan 27 günde Eskişehirspor Yönetimi 1 milyon doları ödemezse Necati resmen boşa çıkacak.
33 yaşındaki forvet için her yol Florya’ya çıkıyor. Başta Terim olmak üzere sarı-kırmızılı idareciler Necati’nin dönüşüne sıcak bakıyor.

BURAK&DROGBA’NIN İLK ALTERNATİFİ

Elmander’i göndermeye karar veren ve kiralık Umut hakkında beklemeye geçen Galatasaray, Drogba-Burak ikilisinin yeni sezondaki ilk alternatifi olarak Necati’yi belirledi.

SOL BEKE EN GÜÇLÜ ADAY: KOLAROV

Devre arasında transfer yapmadığı savunma hattını iki marka isimle güçlendirmek isteyen Galatasaray, aradığı sol beki İngiltere’de buldu. Manchester City forması giyen Aleksandar Kolarov, sarı-kırmızılıların gündemine oturdu.
Bu sezon 34 resmi maçta 5 gol atan ve 4 asist yapan Kolarov, Fatih Terim’in istediği tarz, hücumu seven bir sol bek olmasıyla ön plana çıkıyor.
İngiliz devi ile 2015’e kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Kolarov, Sırbistan Milli Takımı’nın da vazgeçilmezlerinden.

AMK ÖZEL HABER
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:13

İLGİLİ HABERLER