Spor
  • 31.5.2013 22:39

G.Saray'da Gökhan İnler sesleri

İtalyan ekibinin yeni hocası Rafael Benitez, Gökhan İnler için ‘Satılabilir’ dedi, sarı-kırmızılılar adeta bayram etti! Hemen harekete geçildi ve Napoli’ye 11 milyon euro önerildi.

AMK önceki gün “Rota İnler” diye yazdı, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal dün bu haberimizi dolaylı yollardan doğruladı.

ALPER Potuk’u istediklerini kabul eden Ünal Aysal, “Alper yabancı kontenjanından birinin yerini doldurabilirdi. İstedik, olmadı. Orayı en kötü Melo ile dolduracağız” dedi ve orta sahada önceliğin yerli bir futbolcuda olduğunu ima etti. Aysal’ın kastettiği bu isim,  piyasadaki belki de en kariyerli gurbetçi Gökhan İnler’den başkası değil!

TÜRK pasaportuna sahip İsviçre Milli Takımı’nın kaptanı, geride kalan sezona iyi başladı, hocası Mazzarri ile sorunlar yaşayınca bir süre kadro dışı kaldı. Buna rağmen mavi-beyazlı  formayla 39 maça çıkan Gökhan, 6 gol attı, 2 asist yaptı. Melo’nun yerine Gökhan İnler’i  gözüne kestiren Galatasaray, bu transferde ısrarcı. Kulübü ile 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki oyuncu için 11 milyon euro gözden çıkarıldı.

HOCASI ISRARCI DEĞİL

İTALYAN medyası da Galatasaray’ın Gökhan İnler’e ilgisinden bahsetmeye başladı. Hatta ‘calciomercatonapoli.it’ isimli site, Gökhan konusunda Napoli’nin çiçeği burnunda hocası Rafael Benitez’in ‘Satılabilir’ raporu verdiğini duyurdu. İnter’e giden eski hocası Walter Mazzari ile sorun yaşayan ve Serie A’nın son bölümünde formasından uzak kalan gurbetçi oyuncunun Galatasaray’ın teklifine çok sıcak baktığı ifade edildi.

Bahadır ÇOKİŞLER / AMK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:50

İLGİLİ HABERLER