Spor
  • 31.5.2013 22:19

İşte G.Saray'ın Chedjou transferinin gerçeği

Lille kulübünden Chedjou transferine ilişkin kafaları karıştıracak bir açıklama geldi.

G.Saray’ın dün anlaştığını duyurduğu Chedjou için Lille kulübünden kafaları karıştıran bir açıklama geldi. Lille’in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Kamerunlu futbolcu için G.Saray ile henüz bir anlaşma sağlanmadığı belirtildi. Müzakerelerin olumlu yönde ilerlediği belirtilen açıklamada, “Henüz imzalar atılmadı” denildi.

Açıklamanın altında yatan gerçeği AMK açıklıyor…

Lille kulübünün bu beklenmedik reaksiyonu göstermesinin altındaki neden ise G.Saray Başkanı Ünal Aysal’ın dün GSTV’de katıldığı programda yaptığı açıklama…

Transferin 6 Haziran’da açıklanması konusunda Lille ekibi ile anlaşan G.Saray, Aysal’ın bu sözlerinin ardından KAP’a bildirim yapmak zorunda kaldı. KAP’a yapılan bildirimi resmi internet sitesinden de duyuran sarı-kırmızılı ekip, Kamerunlu futbolcunun G.Saray’a katılacağını duyurmuştu. Lille kulübü de işte bu yüzden Fransa Futbol Federasyonu ile sorun yaşamamak adına bu açıklamayı yapmak zorunda kaldı.

Lille kulübünün bu açıklamasının ardından konuşan Bülent Tulun ise “Bütün imzalar atıldı. Hiçbir sorun yok. Kaldı ki biz eşeğimizi sağlam kazığa bağlarız” ifadelerini kullandı.

Fransız ekibi, öğle saatlerinde resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayı akşam saatlerinde geri çekti.

AMK ÖZEL
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:50

İLGİLİ HABERLER