Spor
  • 16.8.2009 03:06

G.SARAY'DA MÜTHİŞ ROTASYON...

Galatasaray-Denizlispor maçı için Ali Sami Yen Stadı'da giden Sarı-Kırmızılı tarftarları büyük bir sürpriz bekliyordu. Teknik direktör Frank Rijkaard, Ukrayna ile oynanan milli maçtan yorgun dönen 5 futbolcusunu ilk 11'e koymadı. Servet, 18 kişilik kadroda yer almazken Sabri, Gökhan Zan, Hakan Balta ve Ayhan yedek olarak maça başladılar.

DEFANS KOMPLE DEĞİŞTİ
Rijkaard'ın yaptığı bu değişiklikte Galatasaray'ın 4'lü defans bloğu komple değişmiş oldu. Sarı- Kırmızılı ekibin savunması Uğur, Emre Güngör, Emre Aşık ve Volkan Yaman'dan oluştu. Ancak Hollandalı teknik adam, Ukrayna- Türkiye maçında forma giymesine rağmen kaptan Arda Turan'ı 11'e koyarak, futbolcusunun vazgeçilmez olduğunu gösterdi.

SAHADA İZLEDİĞİNİZ KEITA'YDI
Denizli karşısında harika bir futbol ortaya koyan ve bir de gol atan Keita, "Performansımın yüzde kaçını sergiliyorum, onu bilemem. Sonuçta sahada Keita'yı izliyorsunuz" dedi. Fildişili oyuncu, "2. penaltıyı ben atmak istedim ama kaptan Arda, Kewell'ı işaret etti. Önemli olan penaltının gol olması. Kimin kullandığı çok da önemli değil" ifadesini kullandı.

ÖNCE NİKAH SONRA MAÇ
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Denizlispor maçı öncesinde nikah şahitliği yaptı. Kalamış Tesisleri'nde Yağız Yücel-Ayşe Gündüz çiftinin nikah şahitliğini yapan Polat, daha sonra apar topar Ali Sami Yen Stadı'na geldi. Galatasaray yenik duruma düştüğünde yüzü asılan Polat'ın, gelen gollerle keyfi yerine geldi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:44

İLGİLİ HABERLER