Spor
  • 16.8.2009 03:13

'FENER'E SÖZÜM VAR!...'

Beşiktaş'ın Tuncay Şanlı için yaptığı girişim sonuçsuz kaldı! Siyah-Beyazlı kulüp, bu transfer için Tuncay'ın forma giydiği Middlesbrough'un kapısını çaldı.

İngiliz yetkililer de bu teklifi yıldız futbolcuya iletti. Tuncay ise Middlesbrough yöneticilerine "Bana sormadan hareket etmediğiniz için teşekkür ederim. Ama ben Türkiye'de F.Bahçe'den başka kulüpte oynamam. Çünkü sözüm var. Beşiktaş'a gitmeyeceğimi söyleyebilirsiniz" dedi.

TUNCAY ATTI M'BROUGH COŞTU

Tuncay'ın Ukrayna ile oynanan milli maçtan sonra hareketli saatler yaşadığı da ortaya çıktı. Londra'ya dönüşü sırasında Aykut Kocaman'dan telefon aldığı öğrenilen tecrübeli futbolcunun, "Şu anda İstanbul'a dönemem. Geç kalırsam ceza yerim. Türkiye'de oynayacağım tek kulüp F.Bahçe'dir. Ama şu anda bana biraz zaman lazım" dediği öğrenildi.. Bu arada dün M'Brough, Championship'de Swensea'yı 3-0 yenerken son golü Tuncay attı.

İLK HEDEF PREMIER LİG

Tuncay Şanlı, öncelikli olarak Premier Lig'de iddialı bir ekipte oynamayı hedefliyor... Bu gerçekleşmezse rotayı tekrar Kadıköy'e çevirecek.

DIEGO LUGANO'DA KADER GÜNÜ

Yılan hikayesine dönen Lugano transferinde bugün en kritik gün. Bugün Lazio ile son kez masaya oturacak olan Lugano'nun menajeri Figer, bir sonuç alınmadığı taktirde Fenerbahçe'nin teklifine "Evet" cevabını verecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:44

İLGİLİ HABERLER