Spor
  • 1.10.2010 00:17

G.SARAY'DA ŞOK!.. SERVET KADRO DIŞI!..

G.Saray’da Rijkaard ile Servet arasındaki gerginlik, milli futbolcunun K.Karabükspor maçı öncesi kadro dışı kalmasıyla doruğa ulaştı.

Hollandalı teknik adam, hafta başından beri yedek takımda oynattığı milli futbolcunun yerine savunmada Gökhan Zan ve Ali Turan’ı denedi. Morali bozulan Servet, önceki gün sabah idmanında hocasıyla sert bir şekilde tartştı.

İstanbul’da bıraktı

Rijkaard, Servet’in idmanda istediklerini yapamadığını öne sürüp, milli stopere çıkıştı. Servet de aynı şekilde karşılık verince gergin bir ortam oluştu. Hollandalı’nın Karabük kafilesine dahil etmediği Servet’in yakın çevresine, “Takıma zarar vermemek için konuşmayacağım” dediği öğrenildi.

Onun önünü açtık

Rijkaard, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası, “Hakan Balta’nın sakatlığı geçti, Servet’i kesmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna, “ Biz Servet’in Avrupa’ya gitmesi ve onun önünü açma adına her şeyi yaptık” diyerek akıllarda soru işareti bırakan bir açıklamaya imza atmıştı. Rijkaard geçen sezon da Servet’in topu oyuna iyi sokamadığı için yönetime olumsuz rapor sunmuştu.

Kazanırsak, parti bizden hocam!

BÖYLE bir söz belki de ilk kez veriliyor. G.Saraylı futbolcular, dün 48. yaş gününü kutlayan teknik direktörleri Frank Rijkaard için sabah idmanının ardından pastalık kutlama gerçekleştirdi. Bununla da yetinmeyen sarı kırmızılılar, bir de söz verdiler; “Eğer Karabük’ten 3 puanla dönersek, şerefinize bir parti tertip edeceğiz. Masrafları da biz ödeyeceğiz.”

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:11

İLGİLİ HABERLER