Spor
  • 1.10.2010 00:13

STOCH'TAN KÖTÜ HABER...

Fenerbahçe'de dün yapılan antrenmanın son bölümünde sol ayak bileği burkulan Stoch'un ayak bilek dış bağlarında yırtık tespit edildiği ve Gençlerbirliği maçında oynamasının zor olduğu öğrenild

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 2 Ekim Cumartesi günü Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmanda, futbolcuların 3 grup halinde 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptığı bildirildi.

Fenerbahçe'de dün yapılan antrenmanın son bölümünde sol ayak bileği burkulan Stoch'un MR'ı çekildiği açıklandı. MR sonucunda sol ayak bilek dış bağlarında yırtık tespit edilen Slovak futbolcunun, Gençlerbirliği maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi.

GÖKHAN GÖNÜL'ÜN DE MR'I ÇEKİLDİ
Kasımpaşa maçında ayağına darbe alan Gökhan Gönül'ün de bugün MR'ının çekildiği kaydedildi. MR sonucunda Gökhan'ın sol ayak bileği iç bağlarında esneme, deri altı ve kemikte ödem tespit edildiği ifade edildi.

Stoch ve Gökhan Gönül'ün yanı sıra Beşiktaş maçında darbe aldığı sağ dizinde ödem oluşan Volkan Demirel, sol ayak bileği dış bağlarında yırtık bulunan Berk Elitez de antrenmana çıkmadı. Bu oyuncuların tesislerde tedavi ve çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Sağ arka adalesinde zorlamaya bağlı 1. derecede yırtık tespit edilen Özer Hurmacı ile tedavi süreci devam eden Uğur Boral'ın, takımdan ayrı sahada ve salonda çalıştıkları bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:10

İLGİLİ HABERLER