Gündem
  • 2.6.2005 20:43

GÜÇLÜ: ''GÖREVDEN ALINMAMIN RUSYA KRİZİYLE BİR İLGİSİ YOK''

ANKARA - Eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü, kabine değişikliğine ilişkin, ''Sayın Başbakanımızın takdiridir. İnşallah memleketimiz için bu değişiklikler yeni bir canlanma, heyecan ve gayrete sebep olur, biz de biraz düşünme imkanı buluruz'' dedi.
     Sami Güçlü, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, başbakanın 2 saat önce kendisini aradığını belirterek, ''Bu konuda bilgim vardı. Bu kanunu çıkarma gayreti içinde oldum ama yarım kaldı. İnşallah gelen arkadaşım bu eksikliği tamamlayacaktır. Her şeyin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.
     Güçlü, yerine gelen Mehdi Eker ile ilgili olarak, ''Tarım ile ilgili konularda, yerime gelen arkadaşım benden çok daha bilgili ve tecrübelidir, inşallah iyi hizmetler verecektir'' değerlendirmesini yaptı.
     Sami Güçlü, istifasını ne zaman verdiğine ilişkin sorulara ise ''Biz kendisiyle konuştuk. Bugün kendisiyle konuştum...'' karşılığını vermekle yetindi.
     ''Rusya ile ilgili gelişmelerin, bu görev değişikliğinde etkili olup olmadığı'' yolundaki soru üzerine Güçlü, ''Hayır, hayır... Rusya ile ilgili kriz, henüz sonuç doğurucu bir şey değildi, gelişmeler de iyiydi. Bu konuda sorumluluk hepimizin zaten. Bir fevkaladelik yok'' dedi. Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:15

İLGİLİ HABERLER