Gündem
  • 2.6.2005 20:37

HÜKÜMETİ TEMSİL EDERKEN BAKANLIKTAN OLDU!..

ANKARA - Kabine değişikliği açıklandığında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'ndan ayrılan Sami Güçlü, TBMM Genel Kurulu'nda Tarım Sigortası Yasa Tasarısı'nın görüşmelerinde ''Bakan'' olarak hükümeti temsil ediyordu.
     Başbakan Erdoğan'ın kabine değişikliğini açıklaması Genel Kurulu'nda milletvekillerine cep telefonları aracılığı ile iletilince büyük bir şaşkınlık yaşanmaya başlandı.
     Güçlü, tasarının ''Bakanlığın görev ve yetkileri'' başlıklı 10'uncu maddesi üzerinde söz isterken bazı milletvekilleri koşarak yanına geldi ve haberin doğruluğunu öğrenmeye çalıştı. Genel Kurul'da kargaşa yaşanmaya başlayınca birleşimi yöneten Başkanvekili Nevzat Pakdil çalışmalara 5 dakika ara verdi.
     Ara sırasında çok sayıda iktidar ve muhalefet milletvekili Güçlü'nün yanına gelerek ''Geçmiş olsun'' dileğinde bulundu. Milletvekilleri ile görüşerek Genel Kurul'un arka tarafına yönelen Güçlü, peşinden gelen AK Parti milletvekillerini eliyle engelleyerek Genel Kurul'dan çıktı.
     Verilen ara sırasında milletvekilleri basın locasında bulunan basın mensuplarından kimlerin görevden ayrıldığı ve yeni atananlarla ilgili bilgi almaya çalıştılar Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:15

İLGİLİ HABERLER