Yaşam
  • 14.3.2016 12:55

Günün magazin haberleri

Nurgül Yeşilçay'dan o iddialara çok sert yanıt

Nurgül Yeşilçay'dan o iddialara çok sert yanıt

Rol aldıkları dizide Petekkaya'nın Nurgül Yeşilçay'ın diziden beklenmedik ayrılışıyla ilgili yaptığı açıklamanın yankıları sürüyor.

Nurgül Yeşilçay'dan o iddialara çok sert yanıt

Konuyla ilgili yakın çevresine değerlendirmede Yeşilçay'ın "Dizinin reytingleri düştü. Erkan üzerimden prim yapmayı bıraksın" dediği öğrenildi.

Nurgül Yeşilçay'dan o iddialara çok sert yanıt

PETEKKAYA NE DEMİŞTİ?
Dizinin setinde öpüşme krizi çıkmış, çıkan kriz dizinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay'ı rolünden etmişti. Dizinin jönü Erkan Petekkaya, beklenmedik ayrılık sonrası olay çarpıcı bir iddia ortaya atarak:

Nurgül Yeşilçay'dan o iddialara çok sert yanıt

"Onun diziden gitmesine hiç etkim yok. Öpüşme krizi vs. hepsi yalan, hedef şaşırtma! Ama gerçeği ben anlatmam. Gerekirse anlatırım, çok kötü olur. Gerçek bambaşka. O kadar kötü ki, anlatsam yer yerinden oynar" ifadelerine yer vermişti.

Nurgül Yeşilçay'dan o iddialara çok sert yanıt

"ERKAN PRİM YAPMAYI BIRAKSIN"
Konuyla ilgili yakın çevresine sessizliğini bozan Nurgül Yeşilçay'ın "Dizinin reytingleri düşmeye başladı. Erkan üzerimden prim yapmayı bıraksın. Açıklayacağı ne varsa da açıklasın" diyerek eski rol arkadaşına meydan okuduğu öne sürüldü.

Nurgül Yeşilçay'dan o iddialara çok sert yanıt

Erkan Petekkaya'nın "Diziden ayrılış nedenini açıklarsam yer yerinden oynar" şeklindeki çıkışına yanıt veren Nurgül Yeşilçay'ın "Erkan üzerimden prim yapmayı bıraksın" dediği öğrenildi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

Bisikletli yıldız

Ünlü oyuncu Will Smith, 'Collateral Beauty' filminin çekimlerine son hız devam ediyor. Smith, önceki gece senaryo gereği New York caddelerinde bisikletle dolaştı. Ünlü oyuncu, kendisini tanıyanların meraklı bakışları arasında 5th Avenue'da tur attı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016
Aşk tam gaz!

Ünlü aktör Bradley Cooper ile model sevgilisi Irina Shayk, önceki gün New York'taydı. Cuma akşamı baş başa yemeğe çıkan ünlü çift, gecenin sonunda kol kola evlerine dönerken objektiflere takıldı. Shayk, aynı gün erken saatlerde Cooper'ın evi için dekorasyon alışverişine çıkmıştı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

Gurbetçileri kahkahaya boğdular

Şafak Sezer'in yazıp yönettiği 'Kolpaçino: 3. Devre', İstanbul'dan sonra Berlin'de de bir gala yaptı. Filmin Berlin galası, önceki akşam Cineplex Neukölln Sinemaları'nda gerçekleştirildi. Filmin oyuncularından Erkan Petekkaya, Ebubekir Öztürk, Berdan Mardini, Serkan Şengül, Mustafa Mert Koç ve yapımcı İsmail Filiz'in katıldığı etkinliğe yaklaşık 1000 davetli katıldı. Havaalanına indikleri andan itibaren, sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ekip, hiç kimseyi kırmadan herkesle tek tek fotoğraf çektirdi. Biletleri günler öncesinden tükenen gösterimde, salondaki kahkahalar hiç susmadı. Cuma günü vizyona giren 'Kolpaçino: 3. Devre' ekibi, hafta başından itibaren Türkiye'de şehir şehir gezerek izleyenlerle bir araya gelecek.

 


Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

'İçinde şiir olmayan hiçbir şey kusursuz olamaz'

Can Bonomo, ikinci şiir kitabı 'Şu Sevdalar Tevatürü'nü 16 Mart'ta meraklılarıyla buluşturuyor. Ünlü sanatçının 'Delirmek Belirmektir' isimli ilk şiir kitabı, en çok satan şiir kitapları arasına girmişti. Bonomo, ömrü boyunca şiir yazacağını söyledi. Sanatçı yeni kitabıyla ilgili şöyle konuştu: "Ütopik bir dünya düşlüyorum. Bu dünyadaki insanların; hayatta olan ve yazan tek şairleri benim. Bu ütopik dünyadaki insanlara şiiri bıraktığımı açıklamak ya da anlatmaya değer hikayeler bulabilmek için dünyayı kaosa sürüklemek arasında seçim yapmak zorunda kalıyorum. Her seferinde, hiç düşünmeden dünya yerine şiiri seçiyorum. İçinde şiir olmayan hiçbir şey kusursuz olamaz. Ütopyaların paradoksu da tam olarak bu olmalı. 'Şu Sevdalar Tevatürü' ile sizi distopyaya, İstanbul'a ve adı konulmamış birçok başka şehre davet etmek isterim. Bütün dünyayı bir anda yakacak olsanız suç aletiniz ne olurdu? Litrelerce benzin? Milyarlarca dinamit? Şimdi bir de şiiri düşünün... "

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

Az laf, çok şarkı

Arabeskin kraliçesi Kibariye, önceki gece Nossa Costa'da sahneye çıktı. Programına başlamadan önce konuklarını "Harika gözüküyorsunuz, hepiniz hoşgeldiniz" diyerek selamlayan sanatçı, "Az laf, çok şarkı" diyerek sevilen şarkılarını seslendirdi. Kendisini dinlemeye gelen konuklar arasında bulunan eşi Ali Küçükbalçık'a da zaman zaman takılan Kibariye, "Ali Bey siz de hoşgeldiniz. Çoluk çocuk nasıl?" diyerek espriler yaptı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

'Sahnede düşersem dalga geçmeyin'

Ünlü şarkıcı İrem Derici, önceki gün 'Dantel' albümünün ilk konserini Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdi. Çok heyecanlı olan şarkıcı, sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Derici, "Bugün sahnede dört kostüm değiştireceğim. Hayatımda birçok ilki yaşayacağım bir gece olacak. Bu gece kıyafetlerimle star gibi olacağım. Mesela Madonna'nın bayıldığım bastonlu bir fotoğrafı var. Nasıl olsa ondan önce de giyen olmuştur diyerek giydim" diye konuştu. Bu gece için aylar önceden dans dersleri alan Derici, "28 yıldır koltukta oturan bir tip, dans etmeye başladı. Düşersem ve bunu haftalarca konuşursanız bir daha yüzünüze bakmam" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

İbrahim Tatlıses'e övgüler yağdırdı

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, önceki gün Gürcistan'daki Batum Türk Sanayici İş Adamları Derneği tarafından Batum Leogrand Hotel'de düzenlenen gecede konser verdi. İlk kez konser verdiği Batum'da, üç saate yakın sahnede kalan Gündeş, dinleyenlere müzik dolu bir gece yaşattı. Sahneden "Kendisi Türkiye'nin gelmiş geçmiş ve gelecekte kimsenin yerini dolduramayacağı sanatçıdır" sözleriyle İbrahim Tatlıses'e övgüler yağdıran sanatçı, şarkılarıyla konukları hem hüzünlendirdi, hem eğlendirdi. Gecede üç tane İbrahim Tatlıses şarkısı seslendiren Gündeş, sahne şovuyla da beğeni topladı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

Bodrum muhtarı Kızılderili oldu

Geçtiğimiz günlerde Bodrum muhtar azası seçilen Türk rock müziğinin ünlü sesi Özlem Tekin, önceki gece Kadıköy DorockXL sahnesindeydi. Kendisini izlemeye giden yüzlerce müziksevere şarkılı stand-up tadında keyifli bir gece yaşatan Tekin, gecede muhtar azası olmasını da kutladı. Kızılderili tüylerinden oluşan özel kostümüyle de dikkat çeken Özlem Tekin, her fırsatta 'muhtar' tezahüratları ile alkışlandı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

Gülden Karaböcek Ankara'yı salladı

Şarkıcı Gülden Karaböcek, önceki gün doğum yeri olan Ankara'da sevenleriyle buluştu. Karaböcek, Eski Meyhane'deki konserinde dünden bugüne nostalji yaşatırken, kendisini izlemeye gelen Hakan Taşıyan'ı da sahneye davet etti. İkili, 'Güz Gülleri' isimli şarkıya düet yaptı. Taşıyan, sahneden "Sizin şarkılarınızla büyüdük. Aynı sahneyi paylaşmaktan gurur duydum" derken, Gülden Karaböcek de doğum yeri olan Ankara'da yeniden sahne almaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Taşıyan, 2.5 saat sahnede kalan Karaböcek'i kuliste ziyaret ederken, sanatçıyı kızı Nur Karaböcek de yalnız bırakmadı.

 


Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016Kerem Tunçeri'den Semih Erden'e çiçekçi pası!

Milli basketbolcularımız Semih Erden ve Kerem Tunçeri'nin önceki gece yaşadığı çiçekçi polemiği komik anlara sahne oldu. Arnavutköy'deki Revna Balıkçısı'nda yemek yiyen Fenerbahçe'nin yıldızına, Acıbadem'in oyun kurucusu Kerem Tunceri de eşlik etti. Mekan çıkışı, arkadaşlarını yolcu eden ikilinin etrafını çiçekçi gençler sardı. "Kerem Ağabey çiçek al" diyen gençlere Kerem Tunçeri, "Ben boştayım. Semih Ağabey'iniz alsın" diyerek çiçekçi çocukları Erden'e pasladı. Erden ise "Oğlum kime alayım çiçekleri!" diyerek aracına yöneldi. İkilinin bu diyaloğu herkesi güldürdü.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

Gözler Mete'de

Televizyon dizilerinin ünlü ismi Mete Horozoğlu, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Alışveriş yapan Horozoğlu, rol aldığı 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisiyle ilgili konuşmak istemedi. Oyuncu, hayranlarının meraklı bakışları arasında kahve içip yorgunluk attı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

Haifa Wehbe ile ışıltılı gece

Lübnanlı şarkıcı Haifa Wehbe, önceki gün Mücevher İhracatçıları Birliği'nin düzenlediği, Jolly Mice'ın yerel hizmetlerini üstlendiği Ajur Mücevher Takı Tasarım Yarışması'nın finalinde konser verdi. WOW Hotel'deki konserde Wehbe; sesi, güzelliği ve sahne şovuyla alkış aldı. Wehbe'yi, dünyanın önde gelen mücevher firmalarının temsilcileri izledi. Konserin ardından yarışmada dereceye girenler açıklandı.

 

  • Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

    Uçakta üç odalı süit

    'First class' dediğin böyle olur! Avustralyalı yıldız Nicole Kidman, hafta sonu Sidney'den Londra'ya Etihad Havayolları ile uçtu. 48 yaşındaki aktris, Airbus A380 model uçakta bulunan ve 'gökyüzünün penthouse'u olarak adlandırılan bir süitte seyahat etti. Yatak odası, oturma odası ve banyodan oluşan lüks süitte uçmak için 43 bin Avustralyalı doları harcayan Kidman, süitte çektiği bir kareyi de sosyal medyada paylaştı.


Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016'Üç ayda bir Antalya'ya gidip manolya ağacımı sularım'

Işın Karaca, önceki gün EXPO 2016 Antalya'ya destek verdi. Sergi alanındaki ünlüler ormanını gezen sanatçı, kendi adına ayrılan ve önceden dikilen manolya ağacına isim tabelasını bağlayıp ilk can suyunu da verdi. Karaca, "Burası aslında hepimizin. Buranın bir parçası olmak onur verici. Şimdi bana mesuliyet yüklediler; üç ayda bir gidip ağacımı sular dönerim" dedi. Işın Karaca, Antalya'yı çok beğendiğini söyledi: "Antalya'ya taşınmayı düşündüm. Sunumu izlerken 'Mia buraya bayılır, Erdal burada resim çizmek ister, işte şurada kitap okumak ne kadar muhteşem olabilir' diye düşündüm."

 


Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016'Ali Kundilli' için kilo aldım'

Sinema salonlarını kahkahaya boğan 'Ali Kundilli 2' oyuncuları Cem Gelinoğlu ve Zeynep Aktuğ; önceki gün 'Hafta Sonu' programına konuk oldu. Filmde çılgın bir hamileyi canlandıran Aktuğ, "Normalde çok sıskayım, bir hamileyi canlandıracağım için epey kilo aldım" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016
'Annemin Yarası' İzmir'de izdiham yarattı

Ozan Güven, Belçim Bilgin, Meryem Uzerli, Okan Yalabık ve Bora Akkaş'ın başrollerini paylaştığı 'Annemin Yarası' isimli film; önceki gün İzmir'de seyirciyle buluştu. Filmin başrol oyuncuları Ozan Güven, Meryem Uzerli ve Bora Akkaş; önce İzmir Hilton'da gazetecilerle bir araya geldi, ardından İzmir Optimum Outlet fuaye alanında hayranlarıyla hasret giderdi. 5 bin kişinin katıldığı etkinlikte izdiham yaşandı. Oyuncuların yaptığı konuşma yapıp hayranlarıyla selfie çektirdi. 450 kişilik salonda filmi oyuncularla birlikte izleyen sinemaseverlerin, film öncesi sahnede kendilerini selamlayan oyunculara yaptıkları sesli tezahüratlar ve alkışlar nedeniyle film 15 dakika geç başladı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

Mustafa Ceceli'den bateri şov

Pop müziğin prensi Mustafa Ceceli, geçtiğimiz günlerde Mall Of İstanbul Moi Sahne Kış Konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Ceceli dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra sahne enerjisi ve danslarıyla da müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Ceceli, şarkılarını salonu hınca hınç dolduran büyük bir koro eşliğinde söyledi. Ünlü sanatçı, konserinin ilerleyen dakikalarında yaptığı bateri şovla da herkesi kendisine hayran bıraktı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

Tek tek masaları dolaştı

Funda Arar ve Kubat, önceki gece Günay Restaurant'da performans sergiledi. Sahneye ilk çıkan Kubat, güçlü sesi ve yorumuyla misafirlere türkü ziyafeti çekti. Sanatçı, 'Ahirim Sensin', 'Bugün', 'Sarı Gelin', 'Dido', 'Derhule' ve 'Yine Başım' gibi sevilen eserleri arka arkaya seslendirirken, 'Al Ömrümü' adlı yeni albüm şarkısı de ilk kez söyledi. Kubat'tan sonra sahneye çıkan Funda Arar, beyaz kristal taş işlemeli sahne kostümü ile göz doldurdu. Kendisini dinleyenler arasında bulunan Coşkun Sabah'ı sahneye davet eden sanatçı, "Beni çok mutlu ettiniz, iyi ki geldiniz" diyerek mikrofonu Sabah'a devretti. Sabah'ın seslendirdiği şarkıları hayranlıkla dinleyen Funda Arar, gecenin ilerleyen dakikalarında ise şarkılarını masaları tek tek dolaşarak seslendirdi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

Gitti piyanist şantör, geldi gitarist şantör

Taverna müziğinin ünlü ismi Ümit Besen, geçtiğimiz hafta sonunda Kanlıca Paysage'de performans sergiledi. Gecede mekanı hınca hınç dolduran Besen'in hayranlarına sürprizi vardı. Şarkılarında kendisine 35 yıldır yarenlik eden piyanosunun başından ilk kez kalkan Besen, eline yeni satın aldığı 10 bin Euro'luk gitarını alarak şunları söyledi: "Sizler beni bugüne dek piyanist şantörlüğün öncüsü olarak tanıdınız ve sevdiniz. Bugün sizi yeni birisiyle tanıştıracağım; işte huzurlarınızda gitarist şantör Ümit Besen!" Ünlü sanatçı, bu sözleriyle salonu hem şaşırttı ve hem de kahkahaya boğdu. Gitarıyla yaptığı programında da aynı piyanosuyla olduğu gibi romantizm rüzgarları estiren Besen; program bittiğinde ayakta alkışlandı. Sanatçı, hayranlarının kendisiyle fotoğraf çektirme isteklerini de kırmadı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

'Benim yokluğumda bazıları birinci oldu'

Ünlü popçu Hande Yener, önceki gece Kıbrıs'ta Nuh'un Gemisi Hotel'de performans sergiledi. Sahne kostümüyle dikkat çeken Yener, "Kraliçe sıfatını artık atlıyoruz, üzerimdeki bu kıyafet divalara özel. Kıyafetimin adını da 'Kış Kış Cinler' koydum" dedi. Yakında 'Hepsi Hit' adlı albümünü çıkaracak olan Yener, yeni şarkılarını herkesten gizlediğini belirterek "İki yıldır hepsini kasamda saklıyorum; ne olur ne olmaz" diye konuştu. İki single çıkardığı için albüm süresinin uzadığını söyleyen sanatçı, "Benim yokluğumda bazıları birinci oldu" diyerek kavgalı olduğu rakibi Demet Akalın'a taş attı. Yener, yatırımlarıyla ilgili de "Benim tüm birikimim şarkılarım. Kazandığımı altına ve dövize yatırmıyorum" dedi. Sahnede eski ve yeni şarkılarını söyleyen Yener, bir ara sahneden inip hayranlarının yanına gitti. Minik bir hayranını kucaklayan ve öpen Yener, yanına gelenlerin fotoğraf çektirme taleplerini de kırmadı.


Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

'Seksilik Tanrı'nın bana bir armağanı'

Popçu Suadiye, şarkılarıyla olduğu kadar görüntüsüyle de beğeni topluyor. Aslında ürkek bir kişiliği olduğunu, ancak sahnedeyken bambaşka birine dönüştüğünü söyleyen şarkıcı, şöyle konuştu: "Sahnede kendimi daha seksi hissediyorum. Orada büyük bir enerji ve sınırsız özgürlük var. Seksiliğe gelince, o benim elimde değil. Sanırım Tanrı'nın bir armağanı..."

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

'Ben aslında şakayım gerçek Yılmaz içeride'

Ünlü oyuncular, önceki gece bir kutlama yemeği için Etiler Kallavi Meyhane'deydi. Gecenin davetlileri arasında BKM'nin ortağı Yılmaz Erdoğan da vardı. Çıkışta karşısında gazetecileri gören Erdoğan "Ben aslında şakayım, gerçek Yılmaz Erdoğan içeride" diyerek herkesi güldürdü. Eşi Belçim Bilgin'in film çekimi için Fas'ta olduğunu ve ona eşlik edemediğini söyleyen Erdoğan, eşinin 'Annemin Yarası' filmindeki performansının sorulması üzerine de şu yanıtı verdi: "Ben bir komedi oyuncuyum, ama sinemada artık sırf komedi değil, bu tarz filmlerin de iş yapacağını göreceğiz. Belçim çok iyi oynamış."

ÖZGE'DEN NAĞMELER

Geceye katılanlar arasında yer alan Ali Sunal da "İçerdekilerin hepsi benim yavrularım" diyerek herkesi kahkahaya boğdu. Bu sırada gazetecilerle sohbet eden Doğa Rutkay ise üzerindeki kürkün gerçek olup olmadığı sorusuna "Bende gerçek kürk olamaz" yanıtını verdi. Kapıda Özge Borak ve sevgilisi Berkay Tahmaz'la karşılaşan Rutkay, "Özge bana şarkı söyletmeye çalıştı ama ben söylemedim. Kendisi de 'Karakolda Ayna Var' şarkısını seslendirdi" diye konuştu.

'DİKKAT ET KELİN YANAR!'

Alper Kul ve Aylin Kontente çifti, kendilerini bekleyen gazetecilerin karşısına çıktığı sırada Kul'un elektrikli ısıtıcının altında kaldığını görünce, "Alper, sen kenara gel! Kelin yanar" diyerek herkesi güldürdü. İrem Sak'ın kolye yerine yaptırdığı dövmesi dikkat çekti. Sak, "Evden çıkarken bu kıyafete takacak kolye bulamadım. Onun yerine ıslatarak bu geçici dövmeyi yaptım" dedi.

 


Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

Sponsorları onu terk etti ama...

Kortların en ünlü isimlerinden Maria Sharapova, önceki gün Los Angeles'taki evinin yakınlarında görüntülendi. Geçtiğimiz hafta ismi doping skandalıyla gündeme gelen ve yasaklı maddeler kullandığını itiraf eden Rus tenisçi, her şeye rağmen keyifli görünüyordu. Skandalın ardından Nike, Tag Heuer ve Porsche gibi markalarla olan sözleşmeleri askıya alınan Sharapova'nın, halen garajındaki Porsche'leri kullanmaya ve Nike ürünleri giymeye devam etmesi dikkat çekti.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016
Efsaneler Zorlu'da buluştu

Zorlu PSM ve Sefada Entertainment işbirliğiyle 'Goal' isimli bir sergi açıldı. Açılış gecesine; Türk futbol tarihine damga vuran Tümer Metin, Kerem İnan gibi efsane futbolcular, Halit Kıvanç, Fatih Terim ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar da katıldı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

Cem Yılmaz'dan okuluna 350 bin liralık katkı

Boğaziçi Üniversitesi mezunları ve Boğaziçi dostlarının buluştuğu organizasyonların dördüncüsü önceki akşam 'Boğaziçi Balosu 2016' adıyla Çırağan Palace Kempinski'de düzenlendi. Geceye Cem Yılmaz, Ömer- Ayşegül Dinçkök, Halis-Alev Komili, Barış Tansever, Murat Ergene ve Nevzat Aydın gibi iş, sanat ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Yaklaşık 500 davetlinin konuk olduğu gecede 2.3 milyon lira bağış toplandı.

'KENDİNİZİ GÖSTERİN!'

Müzayede esnasında sahneye çıkan Cem Yılmaz ve Ayhan Sicimoğlu konuklara keyifli anlar yaşattı. "Evet, güçlerimizi birleştirdik. Şimdi yardım için yarışmalıyız" diyen Yılmaz, konuşmasını "Burada hepiniz evsahibisiniz. Şimdi kendinizi gösterme zamanı" sözleriyle sürdürdü. Müzayedede kendisi de bağışta bulunan ünlü komedyen, 10 tuğlalık yardım ve kız yurduna verdiği destekle toplam 50 bin lira bağışta bulundu. Gecede ayrıca Yılmaz ile yemek yiyebilmek için yapılan geleneksel açık artırma 300 bin lira ile sonuçlandı. Müzayedenin sonunda Boğaziçi Üniversitesi mezunlarından ve gecenin onur konuğu Burhan Karaçam, Ayhan Sicimoğlu ve Cem Yılmaz'a teşekkür plaketi verildi. Yılmaz'a bugüne kadar kuruma yaptığı katkıları nedeniyle teşekkür de edildi. Yardım gecesi, Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars grubunun caz performansıyla son buldu. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, çıkışta kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Yılmaz, "Çok köklü bir okulumuz var ve masrafları da ona göre... Bu nedenle de bizler mezunlar olarak elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

'OZAN MÜTHİŞ BİR İŞ YAPTI'

Geçtiğimiz günlerde galası yapılan 'Annemin Yarası' adlı film hakkında da konuşan Yılmaz, yakın arkadaşına bir kez daha destek çıkarak, "Ozan'ın filmini izledim; müthişti. Zaten geçtiğimiz cuma günü vizyona girdi. Çok kaliteli bir film olmuş" dedi. Ara ara gazetecilere takılan Yılmaz, "Siz buradan ne tarafa gidiyorsunuz arkadaşlar? İsterseniz sizi de bırakabilirim" derken hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak da "Magazin sayfalarında çıkan haberlerden pek memnun değilim. Genelde çıkan haberlerden ötürü rahatsızlık duyduğum doğrudur. Ben farkındayım. Siz de farkındasınızdır" diyerek memnuniyetsizliğini belirttikten sonra kahkahalar atarak aracına bindi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016

'Bu banyo tam Bülent Ersoy'a göre'

Ünlüler açılışta buluştu. Aksesuar Design, Avrupa'nın en lüks banyo ve mutfak tasarımlarının yer aldığı İstanbul'daki ilk mağazasını Florya'da açtı. Açılışta Çağla Şikel, Rıdvan Dilmen, Rüştü Reçber gibi ünlü isimler yer aldı. Bir milyon liralık banyoyu gezen Çağla Şıkel "Bu banyo tam Bülent Ersoy'a göre" dedi. Showroom'u gezen bir diğer isim olan Rıdvan Dilmen ise "Banyo benim için çok önemlidir. Gittiğim yerlerde ilk banyolara bakarım" diye konuştu. Fuarda mutfak tasarımlarını da inceleyen Dilmen, "Ellerim ayaklarım kadar başarılı değil" şeklinde konuştu.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 14 Mart 2016
Kulakların pasını sildi

Şarkıcı Alişan, önceki gün Kalamış Paysage Restaurant'da sahneye çıktı. Alişan sahnesine 'Yıkılmışım Ben', 'Yetmez mi', 'Usta', 'Ben İnsan Değil miyim', 'Yalan' ve 'Mutlu Ol Yeter' gibi klasik eserlerle başladı. Anadolu yakasında ilk kez sahneye çıkan Alişan; sahne performansıyla kulakların pasını sildi. Alişan'ı dinleyenler arasında; ünlü sunucu Ece Erken de vardı.

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 15:35

İLGİLİ HABERLER