Yaşam
  • 29.4.2016 09:47

Günün magazin haberleri

İbrahim Tatlıses sonunda itiraf etti

İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak'ın kendi kızı olduğunu "Aslını inkar eden bizden sayılmaz" diyerek sosyal medyadan duyurdu.

TVEM ekranlarında yayınlanan Erol Köse'nin hazırlayıp sunduğu 'Her Şeyi Konuşalım' programına İbrahim Tatlıses'in gayrı meşru kızı olduğunu iddia eden Dilan Çıtak konuk oldu.

"BU YÜKÜ NASIL TAŞIR BİLEMEM"

Babası İbrahim Tatlıses için "Hala beni nüfusuna aldırmadı, bu yükü nasıl taşır ahirette bilemem DNA testinde hile yaptılar ama gerek yok suratım saçım sesim aynı yetmez mi?" dedi.

'ASLINI İNKAR EDEN BİZDEN DEĞİLDİR'

Bu açıklamaların ardından yıllardır Dilan Çıtak hakkında açıklama yapmayan İbrahim Tatlıses mangal başında yer aldığı bir fotoğrafını paylaşıp altına çocuklarının adını yazdı:"Ahmed Salim, Gülşen, Gülden, Melek, Dilan, İdo ve Elif Ada'nın babasıyım. Ötesi var mı? Aslını inkar eden bizden sayılmaz. Bugüne kadar yazdınız çizdiniz, işte hayatımın özeti budur"

Yıllar sonra gelen bu itiraf sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

İbrahim Tatlıses sonunda kabul etti: Dilan benim kızımdır

DİLAN: 10 YILLIK ÖZLEMİM SONA ERDİ

İbrah‏im Tatlıses'‏in açıklamasından kısa bi‏r süre sonra Di‏lan Çıtak da b‏ir açıklama yaparak"Babası olanlar anlamaz, i‏nsan baba demeyi‏ özler mi‏ hi‏ç. Özlermi‏ş... 10 yıllık özlem‏im sona erdi‏. Bundan önce de sen‏inleyd‏i, bundan sonra da seni‏nle dualarım. Kırılan kalb‏imi‏ onardığın ‏iç‏in teşekkürler baba." sözleriyle babasının açıklamasından sonra duyduğu mutluluğu di‏le geti‏rd‏i.

İbrahim Tatlıses sonunda kabul etti: Dilan benim kızımdır

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Nisan 2016
Barselona'da şato düğünü

SON KARARLARI
Geçen ay aile arasında yapılan bir törenle nişanlanan Gülşen-Ozan Çolakoğlu, evlilik için düğmeye bastı. İkili, aileleriyle görüşüp nikah tarihi ve yeri konusunda son kararını verdi. Düğünün Temmuz ayında İspanya'nın Barselona şehrindeki bir şatoda yapılması kararlaştırıldı.

FRANSA TATİLİ
Çift, düğün hazırlıkları öncesi bir haftalık tatil için önceki gün Fransa'ya uçtu. Gülşen, "Çok çalıştık, çok yorulduk. Tatili hak ettik. Önce Fransa sahillerinde dinleneceğiz, ardından Dubai'de bir düğüne katılacağız. Dönüşte de düğün alışverişi yapacağız" dedi.

Çiftin, görkemli ama sadece aile bireylerinin katılacağı butik bir düğün yapmayı planladığı öğrenildi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Nisan 2016

Paris yine yalnız kaldı

ParIs Hilton, bir yıldır birlikte olduğu İsviçreli sevgilisi Thomas Gross'tan ayrıldı. Hilton, "Ruh eşim" dediği Gross ile geçtiğimiz yıl Cannes'da tanışmıştı. İkili, aralarındaki mesafeler ve yoğun iş temposu yüzünden ilişkilerini bitirme kararı aldı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Nisan 2016


Turneye iddialı başladı

Beyonce, dünya turnesi kapsamında önceki akşam Miami'de konser verdi. Dansçılarıyla birlikte muhteşem bir performans sergileyen ünlü şarkıcı, sahne kıyafetleriyle de iddiasını ortaya koydu.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Nisan 2016

'Bir ses sanatçısını oynamış gibiyim!'

Ünlü oyuncu Pelin Körmükçü'nün ilk albümü 'Alkışlar Sana', bugün piyasaya çıkıyor. Körmükçü, albümünün tanıtımını önceki akşam Akmerkez'deki Brasserie'de dostlarıyla yaptı. Geceye Buket Dereoğlu, Suzan Kardeş, Yavuz Seçkin, Ahmet Selçuk İlkan, Fatih Ürek, Demet Akbağ ve Deniz Akkaya da katıldı. Albüm çıkarmanın kendisini çok heyecanlandırdığını söyleyen Körmükçü, sözlerine şöyle devam etti: "Benim asıl mesleğim oyunculuk. Bundan sonra müzikal yapabilirim. Her şey güzel giderse yeniden albüm de yapabilirim. Oyuncu her şeyi yapabilmeli. Ben bu kez ses sanatçısını oynadığımı düşünüyorum. Mikrofonu görünce içimden şarkı söylemek geliyor."

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Nisan 2016

Köpekle yürüyüş

Ünlü oyuncu Bensu Soral, önceki gün Bebek'te yürüyüş yaparken objektiflere takıldı. Bir arkadaşıyla birlikte köpeğini gezdiren Soral'ın turuncu gözlükleri dikkat çekiciydi. Güzel oyuncu, yürüyüş boyunca minik köpeğini kucağından indirmedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Nisan 2016

'Kızı tanıyorsanız siz bana söyleyin'

Cem Yılmaz ile Ozan Güven, önceki akşam Demet Evgar'ın rol aldığı '39. Basamak' adlı tiyatro oyununu izledi. İkilinin yanında, son zamanlarda sık sık birlikte görüldükleri ikiz kız kardeşler vardı. Geçtiğimiz günlerde eski eşi Ahu Yağtu ile yakınlaştığı konuşulan Cem Yılmaz, partide üniversiteden hocası olan bir kadınla sohbet etti. Partiye bir kadınla el ele gelen Güven ise gazetecilerin "Hanımefendi kim?" sorusuna "Kızı tanıyorsanız siz bana söyleyin" yanıtını vererek herkesi şaşırttı.

 


Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Nisan 2016

Ataman zaferlerini kutladı

Galatasaray Odeabank, önceki akşam EuroCup'ta Strasbourg'u Abdi İpekçi'de mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Maçın ardından tüm oyuncular ile antrenör Ergin Ataman, Ortaköy Circus'ta düzenlenen kutlamaya katıldı. Eşi Berna Ataman ile zaferi kutlayan Ergin Ataman, "Allah'a şükürler olsun, her şey istediğimiz gibi oldu. Bizi destekleyen Türk halkına sonsuz teşekkürler" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Nisan 2016

Annesinin mekanında baş başa yemek yediler

Yakışıklı oyuncu Serhat Teoman, önceki akşam oyuncu Leyla Feray ile Karaköy'deki Bej'de görüntülendi. Feray'ın annesi Lal Dedeoğlu'na ait olan mekanda baş başa yemek yiyen çift, romantik anlar yaşadı. Teoman, yemek sırasında yanlarına gelen çiçekçiden Feray'a gül aldı. İkili, çıkışta evlilik sorularını yanıtsız bıraktı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Nisan 2016

Oyundan önce eteği söküldü!

Burcu Kara'nın rol aldığı, Okan Bayülgen'in yönettiği 'Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası' adlı oyun, önceki akşam Sahne İstanbul'da tiyatroseverlerle buluştu. Oyundan önce talihsiz bir olay yaşayan Burcu Kara'nın, kuru temizlemeye gönderdiği elbisesinin etek kısmı söküldü. Oyuna çıkmadan önce elbisenin sökük olduğunu fark eden güzel oyuncu, hemen yeni bir elbise giydi. Okan Bayülgen'in kızı İstanbul, sahneye çıkarak izleyiciye durumu anlattı ve "Burcu'nun eteği sökülmüş, yürürken açılıyordu" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Nisan 2016

'Damalı eşek gibi'

Vatan Şaşmaz, Hadi Be'de dillere destan, elektrikli ve 600 bin lira değerindeki BMW i8 otomobilini satacağını açıkladı: "Arabamı herkes tanıyor. Damalı eşek gibi. Nazardan korkuyorum."

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Nisan 2016

Yardımsever Tosic

Fenerbahçeli Markoviç ile kendisi gibi Sırp olan Beşiktaşlı Dusko Tosic, Nişantaşı'nda buluşup yemek yedi. Tosic, o sırada yanına gelen bir dilenciye 20 lira verdi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Nisan 2016

'4-4'lük değilim'

Fahriye Evcen, "Güzel bir cilt için bol su içer, sağlıklı beslenir ve pozitif düşünürüm" dedi. Ünlü oyuncu, "Aynaya bakınca kendinizi nasıl görüyorsunuz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "4-4'lüğüm diyemem ama kendimi mutlu hissediyorum."

 

Magazin Gündeminden Başlıklar: 29 Nisan 2016

Çekimler Konya'da montaj Los Angeles'ta

Mete Sözer'in yönettiği 'Ve Panayır Köyden Gider' isimli film, 10 Haziran'da vizyona girecek. Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Cem Davran'ın paylaştığı filmin fragmanı, önceki gün yayınlandı. Çekimleri Konya'da tamamlanan filmin montajı Los Angeles'ta gerçekleştirildi.

 

Fahriye Evcen'den düğün açıklaması

Fahriye Evcen'den düğün açıklaması

Bir reklam kampanyasının basın toplantısında konuşan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, "Düğün tarihi belli değil" dedi.

Fahriye Evcen, güzellik elçisi olduğu güzellik firmasının yeni reklam kampanyası için düzenlenen basın toplantısına katıldı. Beyaz pantolonu ve göbeğini açıkta bırakan bluzuyla şıklığını konuşturan güzel oyuncu, özel hayatıyla ilgili de konuştu. Sevgilisi BurakÖzçivit'in evlenme teklif ettiği haberlerini doğrulayan Evcen, "Düğün tarihi belli değil" dedi.

 
 
 
 
 
Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 19:23

İLGİLİ HABERLER