Yaşam
  • 9.2.2016 11:05

Günün magazin turu...

Magazin Gündeminden Başlıklar 9 Şubat 2016

Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar'dan reklam filmi sürprizi

Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar, aynı reklam filminde buluştu. Sosyetik güzelin sadece adının geçtiği reklam için ünlü çift, 300 bin lira aldı.

Ekim 2014'te evlenen Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan'ın mutluluğu, geçtiğimiz ay çocuklarının dünyaya gelmesiyle katlandı. Oğullarına Emir ismini veren ünlü çift, yıllardır da firmaların gözdesiydi. Magazin dünyasının gözde çiftini reklamlarında oynatmak için birbirleriyle yarışan firmalar, bunu bir türlü başaramadı.

ÇOK BEĞENİLDİ

Neslişah Alkoçlar, ekrana çıkmamakta ısrar edince çare bulundu. Engin Altan Düzyatan, '14 Şubat Sevgililer Günü' için çekilen bir reklam filminde sosyetik eşi olmadan rol aldı; ancak reklamın başrolünde yine de Neslişah Alkoçlar vardı. Yakışıklı oyuncu, reklamda güzel eşinin kendisine kayak yaparken sakatlanmaması için kask aldığını duygusal sözlerle anlattı. Büyük beğeni kazanan reklam filminden Engin Altan Düzyatan'ın 300 bin lira ücret aldığı iddia edildi. Dedikodulara göre ünlü çift, aynı firmayla benzer bir reklam filmi için daha anlaştı.

TOPLAM 600 BİN

Mayıs ayındaki 'Anneler Günü' için yine reklamda rol alacak Düzyatan, senaryo gereği bu kez sadece eşinden değil oğlu Emir'den de bahsedecek. Yakışıklı oyuncu ve ailesinin bu reklam filmi için de yine 300 bin lira alacağı konuşuluyor. Böylece Düzyatan Ailesi, iki reklamdan toplam 600 bin lira kazanmış olacak.

Kaynak: Takvim

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 9 Şubat 2016

Miami'de aile boyu keyif yaptılar

Filiz Akın'ın eski eşi Türker İnanoğlu'ndan olan oğlu İlker İnanoğlu, bir süre önce Miami'ye taşınmıştı. Ünlü oyuncu, eşi Zeynep Mutlu ile yaşadığı evde önceki gün de çok önemli misafirler ağırladı. Şimdiki eşi Sönmez Köksal ile ABD'ye giden Filiz Akın, oğlu ve geliniyle aile saadeti yaşadı. İlker İnanoğlu da bu sırada çekilen mutluluk pozlarını instagram'da paylaşarak "Aile boyu keyif" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 9 Şubat 2016

Hugh Jackman'dan üzücü haber

Avustralyalı ünlü aktör Hugh Jackman, deri kanseri nedeniyle operasyon geçirdi. Hugh Jackman'in 2013'ten bu yana 5 ameliyat geçirdi. Burnundaki kanserli dokuyu aldıran Hugh Jackman, operasyon sonrası fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. İyi olduğunu belirten ünlü aktör, hayranlarına, deri kanserinden korunmak için güneş kremi kullanmaları çağrısı yaptı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 9 Şubat 2016

Çağla Şıkel'in kavalyeleri

Ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, önceki gün çocukları Kuzey ve Uzay ile Akmerkez'deydi. Şıkel'in küçük oğlu Uzay, kravatlı haliyle dikkat çekerken Kuzey de bir o kadar şıktı. Ünlü modelin hali, "Çağla, kavalyeleriyle alışverişte" dedirtti.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 9 Şubat 2016

Yasemin Özilhan'ın kürkü akılları karıştırdı

Anadolu Holding'in veliahtı İzzet Özilhan'ın eşi Yasemin Özilhan, önceki gün Akmerkez'deki mağazasını ziyaret etti. Özilhan'ın kürk yeleğinin gerçek olup olmadığı ise merak konusu oldu.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 9 Şubat 2016

Dağ havası iyi geldi

Güzel oyuncu Sera Tokdemir, oğlu Boran Göksel Gencer ile Kartalkaya Palazzo Hotel'de tatil yapıyor. Atv'nin sevilen dizisi 'Kertenkele'de rol alan Tokdemir, set yorgunluğunu attığını söyledi. Birlikte piste çıkıp kayak yapan anneoğul, renkli görüntüler sergiledi. Number One TV CEO'su Haldun Altılar da eşi Gamze Altılar, oğulları Adahan ve kızları Leyza ile Kartalkaya'daydı. Kaya Palazzo'da konaklayan Altılar Ailesi, ATV ile kar safarisi yaptı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 9 Şubat 2016

Tamamen kurgu!

Berrak Tüzünataç, ünlü oyuncu Til Schweiger ile oynadığı Nick off Duty filmi hakkında Alman gazetesi Bild'de yayınlanan haberi yalanladı. Oyuncu, gazetede çıkan, filmde seviştiğine dair haberle ilgili, "Üzülerek söylüyorum ki filmde bir sevişme sahnesi yok. Dolayısıyla haberin içeriği tamamen kurgu" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 9 Şubat 2016

'Bitti denilen arabesk kültürü canlandı'

Şarkıcı Serkan Kaya, Uludağ'da düzenlenen Whitefest'in üçüncü etabının açılışında konser verdi. BOF Hotel'deki konserde Kaya'yı 3 bin kişi izledi. Konser öncesi soruları yanıtlayan ünlü şarkıcı, gençlik yıllarında hiç konsere gidemediğini belirterek "Ekmek parası için çalışıyordum o zamanlar. Hiç festivale, konsere gidemedim" dedi. Türkiye turnesine başlayan Kaya, "Bitti denilen arabesk kültürünü canlandırmaya çalışıyoruz. Yeni nesil arabeski seviyor. Yeni albümüm çıkıyor. Ben başkaları gibi iki güzel şarkı yapıp gerisini albüm dolsun diye yapmam" diye konuştu.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 9 Şubat 2016

Karadeniz çıkarması!

Ünlü şarkıcı Gökhan Tepe, Türkiye'nin dört bir yanında konserler vermeye devam ediyor. 13 Şubat'ta Sheraton Hotel Samsun'da sahneye çıkacak olan Tepe, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ise Ordu'da Gardenya adlı mekanda konser verecek. Geçmişten bugüne en sevilen şarkılarını seslendirecek olan Tepe, repertuvarında 70'li ve 80'li yılların arabesk ve sanat müziği eserlerine de yer verecek.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 9 Şubat 2016

Kitap çıkaracak

Besteci ve şarkıcı Cansu Kurtçu, kitap yazmaya başladı. "Yazmak benim için nefes almaktan farksız" diyen Kurtçu, "Şarkı yapamadıklarımı kitaba dönüştürüyorum" dedi. Kitabın konusu hakkında ser verip sır vermeyen güzel müzisyen, "Bu eserde daha özgürüm. Bir şeyler yazmadığım gün pişmanlık duyuyorum. Büyük heyecan yaşıyorum" diye konuştu.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 9 Şubat 2016

Kemanın ve klarnetin dahileri buluşuyor

Ünlü klarnetçi Serkan Çağrı, dünyaca ünlü Macar virtüöz Roby Lakatos ile 15 Şubat'ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda aynı sahnede buluşacak. Renkli performanslarıyla izleyiciyi farklı bir müzik yolculuğuna çıkaracak olan ikili merakla bekleniyor. Konserde; geçtiğimiz yıl dünyanın en hızlı keman virtüözü unvanı ile Guinnes Rekorlar Kitabı'na giren klarnet sanatçısı Muhammed Yıldırır da konuk sanatçı olacak.

 

Kamuran Akkor tiyatro sahnesinde

Türk müziğinin ünlü ismi Kamuran Akkor, yıllar önce "Gönlümde yatan aslan tiyatroydu" demişti. Sanatçının bu hayali gerçek oluyor. Akkor, Tiyatro Şenay'ın sahneye koyduğu 'Kader Arkadaşım' isimli oyunda rol alacak. Oyunda Özden Çiftçi de oynayacak. İki kadının kader arkadaşlığını anlatan 'Kader Arkadaşım', 22 Şubat'ta Kats Sahne'de izleyici ile buluşacak.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 9 Şubat 2016

Her şeye rağmen

90'lı yıllara 'Sen orada, ben burada yüreğim rehin' şarkısıyla damga vuran Naşide Göktürk, kanserle savaşıyor. Aylardır pankreas ve akciğer kanseriyle mücadele eden ve hastalığın 4. evresinde olan sanatçı, bir yandan da hayata tutunup yepyeni bir albüm için çalışıyor.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 9 Şubat 2016

Kedi pozu

Ata Demirer, animasyon filmi Kötü Kedi Şerafettin'i izledi. Sosyal medyada "Bu film bir harika dostum" diye mesaj paylaşan komedyen, verdiği kedi pozunu da yayınladı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 9 Şubat 2016

14 Şubat pazarlığı

Serdar Ortaç, önceki gün eşi Chloe Loughnan ile Bebek'teydi. Ünlü popçu, gazetecilerin "Eşinize Sevgililer Günü için ne hediye aldınız?" sorusuna şu ilginç yanıtı verdi: "Ayın 16'sı da benim doğum günüm. Ben ona, o da bana hediye almayacağız. İşi böyle çözdük!"

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 9 Şubat 2016

Gülseren'in ölümüne kimse üzülmedi

 

Rol aldığı dizisinden ayrılma kararı alan ve dünkü bölümde rol gereği ölen Nurgül Yeşilçay'ın ölümüne kimsenin üzülmemesi dikkat çekti.
Dizi için sık sık göndermelerde bulunmuştu

 

Bir süredir suskunluğunu koruyan Yeşilçay, diziden ayrıldıktan sonra yeni bir projeye dahil olmak istemediğini açıklamıştı. Tatilin tadını doyasıya çıkardığını ifade eden Nurgül Yeşilçay, dizinin iyi ki bittiğini, bu durumdan son derece mutlu olduğunu söylemişti. Nurgül Yeşilçay'ın sık sık dizi için göndermelerde bulunması ise herkeste şaşkınlık yaratmıştı.

Son bölümde, diziden karakteri öldürülerek ayrılan Nurgül Yeşilçay ile set ekibi arasındaki soğukluk, diziye de yansıdı. Gülseren öldükten sonra dizideki karakterlerin, Japonların plastikten marul yaptığıyla ilgili geyik çevirmesi, oyuncuların samimiyetten uzak kalması dikkat çekti.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 9 Şubat 2016

 

Rolü için saçlarını kazıttı

 

'Annemin Yarası' filmi için senaryo gereği gençliğine dönen Ozan Güven, saçlarını kazıttı.

Yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği, başrollerini Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık ve Bora Akkaş'ın paylaştıkları 'Annemin Yarası', 11 Mart'ta vizyona giriyor. 18 yaşındaki Salih'in (Bora Akkaş) gerçek ailesini bulma hikayesini anlatan filmin çekimleri Sırbistan'da yapıldı.

Film setinden yansıyan yeni fotoğraflar ise senaryoyla ilgili ipuçları verdi. Projede Borislav karakterini canlandıran Ozan Güven, Bosna'da çiftlik hayatı yaşayan eski bir askeri oynuyor. Güven, flashback sahneleri için berber koltuğuna oturarak saçlarını kazıttı. Oyuncunun bu değişimi, objektife böyle yansıdı.

Kaynak: Milliyet

 

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 9 Şubat 2016

 

Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi nikaha katılmayacak

 

Kıvanç Tatlıtuğ'un böbrek yetmezliği tedavisi gören annesi Nurten Tatlıtuğ nikâha katılamayacak, kardeşleri ise tam kadro hazır bulunacak...

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in 19 Şubat'ta Paris'te kıyacakları nikâhın ayrıntıları ortaya çıktı. Böbrek yetmezliği tedavisi gören annesi Nurten Tatlıtuğ nikâha katılamayacak.

Habertürk'te yer alan habere göre, Türkiye Cumhuriyeti'nin Paris Büyükelçiliği'nde kıyılacak nikâha çiftin aileleri ve yakın dostları dahil 45 kişi katılacak. Başak Dizer'in nikâh şahitliğini ortağı Deniz Marşan, Tatlıtuğ'unkini ise Ay Yapım'ın patronu Kerem Çatay yapacak.

18 Şubat'ta Fransa'ya gidecek davetliler, 22 Şubat'a kadar Champs Elysees Caddesi'ndeki bir otelde konaklayacak. Davetliler arasında çiftin yakın dostları Yolanthe Cabau ve Wesley Sneijder da bulunuyor. Davetlileri 4 gün Paris'te ağırlayacak olan Tatlıtuğ, şimdiden 600 bin TL harcadı.

Annesi Paris'e gidemeyecek olan Tatlıtuğ'un kardeşleri ise tam kadro hazır bulunacak.

İZİN ÇIKARSA GİDECEK

Liv Hospital'da iki ay önce böbrek yetmezliği tedavisi gören Nurten Tatlıtuğ, doktoru onay verirse Paris'e uçabilecek. Baba Erdem Tatlıtuğ'un da uçak fobisi nedeniyle nikâha katılıp katılmayacağı henüz netleşmedi.

Çift, geçtiğimiz günlerde Paris'te Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği'ni ziyaret etmiş, Büyükelçi Hakkı Akil ile objektiflere poz vermişti.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 9 Şubat 2016

 

Asena Atalay: Beni koruyup kollayın

 

Caner Erkin'den boşanan Asena Atalay, önceki gece Nişantaşı Abdi'de eğlendi. Mekandan sabaha karşı çıkan çılgın modacı, gazetecilere "Artık beni koruyup kollayın. Yakında ben de magazin programı sunup sizden biri olacağım" dedi.

Kaynak: Takvim

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 9 Şubat 2016

 

Asena Atalay o fotoğrafa açıklık getirdi

 

Caner Erkin'le evliliği tek celsede sona eren Asena Atalay, önceki gece Nişantaşı'ndaki bir kulüp çıkışında objektife takıldı.

Atalay, geçtiğimiz günlerde aracını bir AVM merkezinin engelli park yerine bırakmasıyla ilgili soru üzerine şöyle dedi: "Kasıt yok, dalgınlığıma denk geldi."

Caner Erkin, önceki gün oğlu Çınar'la bu pozunu Instagram'a yükledi. Asena Atalay da fotoğrafın altına sarı kalp simgesi koydu.

Kaynak: Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:18

İLGİLİ HABERLER