Yaşam
  • 5.2.2016 15:28

Günün magazin turu...

Magazin Gündeminden Başlıklar 5 Şubat 2016

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve modacı sevgilisi Başak Dizer'in düğün tarihi belli oldu. Bu sabah Söylemezsem Olmaz programında Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti konuşuldu. Hafta başında Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un 14 Şubat'ta evlenecekleri haberleri basına yansımıştı. Programın yorumcularından Oya Aydoğan'ın açıklamasına göre Tatlıtuğ ve Dizer 14 Şubat'ta değil 19 Şubat'ta Paris'te dünya evine girecek.

Magazin Gündeminden Başlıklar 5 Şubat 2016

Ümit Aslan'dan Ceren Hindistan'a dava

Ceren Hindistan, eski aşkı Ümit Aslan'ın hediyesi peluş ayıyı parçalayıp kendisini 'sevimli katile' benzetti. Aslan ise güzel oyuncuya karşı 'uzaklaştırma kararı' çıkarmak için dava açacak.

Aşklarıyla olay olan Ceren Hindistan ile Ümit Aslan'ın ayrılığı da çok konuşuldu. Dedikodulara göre iş adamı sevgilisinin kendisini terk etmesini hazmedemeyen güzel oyuncu, Ümit Aslan'ın galerisine gidip birçok lüks arabayı parçaladı. Ayrılıktan sonra sosyal medya hesaplarını kapatan Ceren Hindistan'ın instagram'a dönüşü de yine olaylı oldu.

TELEFON MESAJLARI BIKTIRDI!

Birbirinden seksi fotoğraflarını ve kendisine gelen gülleri paylaşarak Ümit Aslan'ı kıskandırmaya çalışan güzel oyuncunun, 'peluş ayılı' paylaşımı ise dikkat çekti. Eski aşkının kendisine hediye ettiği peluş ayıyı parçalayan Ceren Hindistan, bu karenin altına da "Sevimli katiller" yazdı. Bu arada Ümit Aslan'ın da Ceren Hindistan'dan gelen tehdit ve sitem dolu mesajlar karşısında dava açacağı ve eski aşkı hakkında 'uzaklaştırma kararı' çıkaracağı iddia ediliyor. Ümit Aslan'ın hediye ettiği güllerle olay olan Ceren Hindistan, ayrıldıktan sonra da gül fotoğrafları paylaşarak eski aşkını kıskandırmaya çalıştı. Kaynak: Takvim

Magazin Gündeminden Başlıklar 5 Şubat 2016

Burçin Terzioğlu'nu şoke eden olay

Güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, rol aldığı dizinin setindeyken evi soyuldu. Hırsızlar, Terzioğlu'nun kasasındaki 180 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını ve parayı çalıp kayıplara karıştı.

Burçin Terzioğlu hırsızlık şokuyla sarsıldı! Ünlü oyuncunun Arnavutköy'de lüks bir sitede bulunan evine giren hırsızlar, kasayı boşaltıp kayıplara karıştı. Oyuncu rol aldığı dizinin setinden çıkıp evine geldiğinde karşılaştığı manzarayla şoke oldu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Arasında iki adet beş taş yüzüğün de olduğu ziynet eşyası ile bir miktar nakit parayı çalan hırsızlar, Terzioğlu'nu yaklaşık 180 bin TL zarara uğrattılar. Terzioğlu, Etiler Karakolu'na giderek hırsızlar hakkında suç duyurusunda bulundu. Kaynak: Habertürk

 


Magazin Gündeminden Başlıklar 5 Şubat 2016Yıllar sonra ilk fotoğraf

Candan Erçetin, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da oynayan sevgilisi Hakan Karahan ile yıllar sonra ilk kez görüntülendi. Etiler Da Mario'da yemek yiyen ikili, çıkışta görüntülenince rahatsız oldu.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 5 Şubat 2016

'Allah sizi affetsin'

Demet Akalın, 2 yaşındaki kızı Hira'nın namaz kılarken çekilmiş videosu nedeniyle kendisine yöneltilen eleştiri ve 'Gerici' suçlamalarına yanıt verdi: "Bana gerici yazanları Allah affetsin. Elhamdülillah Müslüman'ız, kızımıza da babasıyla Allah sevgisi aşılıyoruz. İleride namaz kılar kılmaz, onun bileceği iş. Dadısı çekmiş, biz de paylaştık."

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 5 Şubat 2016

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'ten 'imam nikahı'na yorum yok

Güzel oyuncu Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, önceki gün Etiler'de baş başa yemek yedi. Özçivit, yakın dostu Murat Boz'un şapkasını takarken Evcen, her zamanki güzelliğiyle göz kamaştırdı. Ünlü çift, haklarında çıkan "İmam nikahı kıydılar" dedikoduları sorulunca ise sessiz kalmayı tercih etti.

Kaynak: Takvim


Alp Kırşan'a eşi Zeynep Kırşan'dan duygulandıran veda

Alp Kırşan, sunuculuğunu yapacağı yarışma programı için Dominik Cumhuriyeti'ne gitti. Zeynep Kırşan, eşini duygusal bir mesajla adaya uğurladı. Eşi ve oğlunun yer aldığı fotoğrafı Instagram sayfasında paylaşan Zeynep Kırşan, altına "Sol yanımın dağı... Kendine iyi bak. Güle güle git canım. Sakın aklın bizde kalmasın. Ben yine arkandan saatleri sayarım. Yeter ki Allah bize başka ayrılıklar vermesin. Seni her şeyden çok seviyoruz. Yolun açık olsun sevgilim..." notunu düştü.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 5 Şubat 2016

Tümer Metin'in agresif halleri

Eski futbolcu Tümer Metin, önceki gün agresif tavırlarıyla şaşırttı. Metin'in minibüsü gazetecilerin uğrak noktası Bebek'teki bir mekana yanaştı. VIP minibüsten önce Tümer Metin'in sevgilisi indi. Yeni aşkının hemen ardından araçtan inen Tümer Metin, gazetecileri görünce sinirlendi. Eski futbolcu, basın mensuplarına "Yeter kardeşim çektiniz. Hadi gidin artık" diye çıkıştı. Kaynak: Takvim

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 5 Şubat 2016

Fatih Ürek tek taşını kendi aldı

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, önceki gün Nazarel firmasının gelinlik defilesinde podyuma çıktı. Manken Tuğba Melis Türk ile poz veren Ürek, gösterişli pırlanta yüzüğüyle dikkat çekti. Fatih Ürek, yüzüğün fiyatı sorulduğunda "Tek taşımı kendim aldım" diye espri yaptı.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 5 Şubat 2016

'Şero aslında kötü değil!'

Çizgi karakter 'Kötü Kedi Şerafettin'in sinema filminin galası önceki akşam Kanyon Cinemaximum'da gerçekleşti. Bugün vizyona giren filmin seslendirme kadrosunda yer alan; Uğur Yücel, Demet Evgar, Okan Yalabık, Ayşen Gruda ve Güven Kıraç gibi ünlü isimler galada hazır bulundu. Filmin müziklerini yapan Athena üyesi Gökhan Özoğuz, "Şerafettin', aslında o kadar kötü değil. Şarkımızda da öyle diyoruz ama sözlerini unuttum!" dedi.

 

Magazin Gündeminden Başlıklar 5 Şubat 2016

'Seviyorum' dedi o kadar!

Medya ordusu, Tarkan'ın aylardır albümü için çalıştığı Ulus'taki stüdyonun önüne barikat kurdu. Gece 01:00'de karşısında gazetecileri gören Tarkan, şaşkınlık yaşadı. Soru yağmuruna tutulan Megastar, sadece "Sizleri çok seviyorum" demekle yetindi.

Magazin Gündeminden Başlıklar 5 Şubat 2016

Teoman'ın eğlence gecesi

Teoman, önceki gece çapkınlık turundaydı. İki kadınla Beyoğlu'nda eğlenen rock'çı, mekanı esmer güzelle el ele terk etti.

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:22

İLGİLİ HABERLER