Gündem
  • 27.6.2008 10:56

GÜZEL SANATÇIYI CANLI YAYINDA AĞLATAN OLAY NE?

Deniz Seki, Kanal 1'de yayınlanan Yüz Yüze programında izleyicilerin soruları üzerine göz yaşlarını tutamadı. İşte o anlar...

Deniz Seki magazin programlarına Hüsnü Şenlendirici ile "konu" olmaktan utandığını dile getirdiği Yüz Yüze programında zor anlar yaşadı. İzleyicilerden e-mail yoluyla gelen sorular Seki'yi iyice köşeye sıkıştırdı. Cevap vermek istemediği sorular ard arda sorulunca Seki resmen isyan etti..

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Kenan Erçetingöz gelen soruları aynen güzel sanatçıya yöneltti."Deniz Hanım lütfen Hüsnü Bey hakkındaki sorulardan kaçmayın, cevap verin, kendinizi aklayın. Merak ediyoruz kim suçlu? Ortada iki çocuk var."

Deniz Seki: "Ben 13 yıldır bu mesleği yapan, hayatını yolunu müziğe adayan biriyim. Ben Deniz Seki'yim. Bu aşktan önce de Deniz Seki'ydim, hala da Deniz Seki'yim. Buna saygı gösterilmesini rica ediyorum. Bu yüzden Hüsnü Bey ile ilgili soruları cevaplamak istemiyorum.

Çünkü ortada bilinen, yaşanılan bir şey var ki; her şey gayet açık, daha bununla ilgili soru sormanız beni çok kırıyor. Ve ben artık kırılmaktan yoruldum. Yaşadıklarımı bir ben bilirim bir de Allah, hiçbir kadın böyle birşey yaşamak istemez " diye cevap verdi.

"Bir ara ülkeyi bile terketmeyi düşündüm"

Sanatçı sorulara "İstemeden birşeyin içine girdim. Mahkemelik olan birşey söz konusuyken, benim de bunda hiçbir parmağım yokken bana neler dediler.Bir ara ülkeyi bile terketmeyi düşündüm. Sonra ailem, kariyerim burda ben dürüst olduğum için mi gideyim dedim. Bir sürü yalancı sanatçı var, onlar gibi mi olsaydım? Ben maskem olmadığı için mi bu kadar taşlanıyorum? Çok üzülüyorum. Ama artık üzülmüyorum, üzüldüğüm herşeyi bu albüme döktüm." diyerek içini döktü.

Sanatçı diğer müzisyenlerin çalışmalarıyla ilgili düşüncelerini söylerken Erçetingöz'ün: "Nota bilmiyordun değil mi? Konservatuvara gitmedin. Bunun ezikliğini duyuyor musun?" sorusu üzerine Seki;

Evet bilmiyorum. Gitmedim. Hayır duymuyorum. Keşke bilseydim, ama rahmetli babam bu işi yapmamı. Ben kaçak göçek gidip yarışmalara giriyordum, babamdan habersiz. Sonra girdiklerimde de birinci oluyordum. Zaten 1996 yılında vefat etti. Keşke şu anda yaşasaydı da görseydi..Gurur duyacağından eminim.

Bu sırada "'Yaşadığım hiçbirşeyden pişmanlık duymuyorum' diyorsun.." sözü ile birlikte Deniz Seki canlı yayında kendisini daha fazla tutamadı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:18

İLGİLİ HABERLER