Gündem
  • 27.6.2008 13:45

FERHAT GÖÇER TABURCU OLDU!

AYDIN'ın Didim İlçesi yakınlarında geçirdiği kazada yaralanan şarkıcı Ferhat Göçer, Bodrum Üniversal Hospital'da tedavisinin ardından taburcu oldu. Göçer Bodrum Göltürkbükü'ndeki bir otelde istirahat ederken, kazada yaralanan 5 İngiliz turist ile Göçer'in şoförü Refik Öztürk de tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Milas- Söke karayolu, Didim Akbük Kavşağı'nda dün saat 07.00 sıralarında, şoförünün kullandığı minibüsün hatalı sollama sonucu karşıdan gelen başka bir minibüse çarpması sonucu yaralanan şarkıcı Ferhat Göçer, Milas 75'inci Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başında ve ayaklarında zedelenme olan şarkıcı, dün kendi isteğiyle Bodrum Üniversal Hospital'a sevk edildi. Burada tekrar MR ve beyin tomografisi çekilen Göçer, dün saat 23.00 sıralarında taburcu edildi. Göçer, Göltürkbükü'ndeki bir otelde istirahate çekildi.

Üniversal Hospital Bodrum Ortopedi Uzmanı Dr. Muvaffak Bağdatlı, gerekli tetkiklerin ardından Göçer'in yan bağları kopan sağ dizini sabitlemek amacıyla atel taktıklarını söyledi.

Göçer'in kaza sırasında telefonda görüştüğü sinema yazarı ve televizyon programcısı Ömür Gedik, uçakla Bodrum'a geldi. Bir an olsun Göçer'in yanından ayrılmayan Ömür Gedik, “Kaza sırasında Ferhat'la telefonla görüşüyorduk. Çok yorgun olduğunu, uyumak istediğini söylüyordu. Bu sırada kaza oldu. Büyük şok yaşadım. Ferhat şu an otelde uyuyor. İki gün istirahat ettikten sonra, basına bir açıklama yapabilecek. Kendisini arayan hayranlarına sağlık durumunun iyi olduğunu, merak etmemelerini söylüyor. Cumartesi akşamı Güverte Club da sahneye çıkacaktı, şu haliyle mümkün değil. Bacağından ameliyat olup olmayacağı ise önümüzdeki günlerdeki tetkiklerden sonra netlik kazanacak” dedi.

TURİSTLER DE TABURCU OLDU

Bu arada kazada yaralanan İngiliz turistler Kelly Collins, Maurean Collins, Denis Collins, Lily Rose Foran ve Chloe Christina Foran ile Ferhat Göçer'in şoförü Refik Öztürk, Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildiler.

İngiliz turistlerin Didim Altınkum'daki otellerinde kazanın şokunu atlatıp tatile başladıkları belirtildi.

 
 
Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:18

İLGİLİ HABERLER