Medya
  • 17.1.2014 00:30

Haber okurken ağlayan Tuğba Dural bakın ne dedi

NTVSpor'da spiker ve sunucu olan Tuğba Dural canlı yayında neden ağladığına dair merak edilen soruya samimi bir şekilde yanıt verdi.

Süper NTV Spor spikeri olan Tuğba Dural dün akşam haber sunduğu sırada ağlamasının şok nedenini açıkladı Süper sunucu Tuğba Dural çok önemli açıklamalarda bulundu dural yaptığı açıklamada yayında bir dakika önce yönetmen ile ağır bir tartışma yaşandığını belirtti sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Önceki gün Akmerkez‘de alışverişe çıkan güzel spiker Tuğba Dural, canlı yayında neden ağladığı hakkında ilk kez konuştu...Tuğba Dural, ’Yayından bir dakika önce yönetmenle çok kötü bir şekilde tartıştık... Ben de biraz hassas olduğum için tartışmamızdan bir dakika sonra yayına çıktım ve bir anda kendimi tutamadım... Tartıştığım yönetmen çok sevdiğim bir insandır ama oda gergindi ben de gergindim böyle olunca anlamadığımız bir şekilde tartıştık. Böyle olunca yayına yansıdı.’ açıklamasında bulundu.

Ntvspor’un sevilen güzel spikeri Tuğba Dural, canlı yayında neden ağladığı hakkında ilk kez konuştu.Ağlama sebebinin yönetmenle yayın öncesinde yaşadığı tartışmadan kaynaklandığını söyleyen spiker yönetmenle aralarının şu nda iyi olduğunu sözlerine ekledi.


Hatırlanacağı gibi Dural, geçtiğimiz günlerde haber bültenini ağlayarak sunmuştu. Sosyal medyadaki iddiaları doğrulayan Tuğba Dural, yayından hemen önce yönetmen ile yaşadığı tartışma nedeniyle ağladığını söyledi.

Dural,"Yayından bir dakika önce yönetmenle çok kötü bir şekilde tartıştık. Ben de biraz hassas olduğum için tartışmamızdan bir dakika sonra yayına çıktım ve bir anda kendimi tutamadım. Tartıştığım yönetmen çok sevdiğim bir insandır ama oda gergindi ben de gergindim böyle olunca anlamadığımız bir şekilde tartıştık. Böyle olunca yayına yansıdı." ifadelerini kullandı.
İşte o görüntüler;

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:25

İLGİLİ HABERLER