Gündem
  • 15.3.2013 15:43

Bakanla boyacının güldüren diyaloğu

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, çeşitli programlarına katılmak için geldiği ve 2 gün kalacağı İzmir’de, senfa ziyaretleri sırasında ayakkabılarını boyattı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir’in Gaziemir İlçesi’ndeki Gülbahçe Camisi’nde cuma namazını kıldıktan sonra geçen yıl Afganistan’da şehit olan oğlu Murat Yıldız için tavuklu pilav, ayran ve lokum dağıtan emekli astsubay Osman Yıldız’a başsağlığı diledi. Tavuklu pilavı yiyen Bakan Yıldırım, şehidin eşi Ayşegül ile kardeşi Burak’a da taziyelerini sundu.

Bakan Yıldırım, ardından Gaziemir’in merkezinde esnafı ziyaret etti, kahvede çay içti. Meydanda ayakkabılarını boyatan Yıldırım ile boyacının diyaloğu dinleyenleri kahkahalarla güldürdü. Bakan Yıldırım, ilçenin en eski boyacısı olmakla övünen boyacıya "Bazıları çorap kirlenmesin diye boyarken plaka koyuyor, sen koymadın" dedi. Boyacı ise "Onlar acemiymiş. Usta boyacının yapacağı iş mi o?" diye karşılık verdi. Bakan Yıldırım da "Sert kayaya çarptık galiba. Afedersin, kendimize gelelim" dedi. Bu diyalog, çevredekileri kahkahaya boğdu.

Yıldırım ayakkabılarını boyarken cep telefonları ile fotoğrafını çeken vatandaşlara dönüp, gülümseyerek, "Ne oluyor ya hiç ayakkabı boyatan adam görmediniz mi?" dedi. Yıldırım, boyacıya 50 lira verdi.

Bakan Yıldırım, Konak İlçesi'ndeki muhtarlarla buluşmak için Gaziemir’den ayrıldı.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:11

İLGİLİ HABERLER