Asayiş
  • 8.7.2012 00:59

Karısından dayak yiyen adam polise sığındı!..

Adana’da bir kişi işe gitmediği için karısının kendisini dövdüğünü iddia ederek polis merkezine sığındı.

Edinilen bilgiye göre; olay, Emek Mahallesi’nde meydana geldi. Bir çiftlikte çobanlık yapan İrfan D. izin alarak eşi Ayşe D. ve 7 yaşındaki çocuğunun yanına geldi. İddiaya göre; İrfan D. 4 gün boyunca işe gitmeyince Ayşe D., “Sen niye çalışmıyorsun? Kafana göre işi bırakıp gidiyorsun. Biz ne yiyip içeceğiz?" diyerek, eşi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ayşe D. yerden aldığı taşla İrfan D.’ye vurmaya başladı.
Ayşe D., kocasının kendisine direnmesi üzerine sağ omzunu da ısırdı. Sesler üzerine olay yerine gelen mahalle sakinleri çifti ayırdı. Eşinden dayak yiyen İrfan D. polisi arayarak, eşinden şikayetçi oldu. Şikayet üzerine gözaltına alınan Ayşe D., "Çalışmıyor, bütün uyarılarıma rağmen sık sık işten kaçıyor. Dayağı hak etti. Ben de dövdüm" diyerek kendini savundu.
Olayı gözyaşları içinde anlatan İrfan D. ise, eşinden sürekli dayak yediğini ileri sürerek, "Bana kadınlık yapmıyor. Ben çalışıyorum, her ay para getiriyorum, o beni dövüp elimden alıyor. Bugün de işe gitmek istemediğini söyledim, kafama taşla vurdu, kolumu ısırdı. Artık şiddet görmekten bıktım" ifadesini kullandı. Aile içi şiddetin önlenmesine yönelik çıkartılan yasa kapsamında gözaltına alınan Ayşe D., sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:53

İLGİLİ HABERLER