Yaşam
  • 10.5.2013 12:28

Hadise'ye büyük jest!..

Pal FM Ödülleri sahiplerini bulurken, Hadise için özel kategori açıldı!
 

ŞOKA SOKAN KATEGORİ

Gecede Hadise’ye "Alternatif single" ödülü verildi. Bilmediği bir kategoride ödül aldığı açıklanan Hadise, sahneye şaşkın şekilde çıktı. Ödülünü Seray Sever’den alan ünlü şarkıcı, şaşkınlığını "Şoktayım. Böyle bir kategorinin bile olduğunu bilmiyordum. Beni bu ödüle layık görenlere çok teşekkür ederim" diye ifade etti.

KORUMAYLA DOLAŞTI

Hadise, 3. Pal FM Ödülleri gecesine sırtını açıkta bırakan kostümle katıldı. Servet değerindeki mücevherleriyle geceye katılan Hadise, "Şu an üzerimde bayağı değerli şeyler var. O yüzden korumayla geziyorum" dedi.

"PATRONUMUZ AÇIKLADI"

"O Ses Türkiye"den kovulduğu haberleriyle ilgili soru üzerine Hadise, "Patronumuz Acun gerekli açıklamayı yaptı. Bunun üzerine söylenecek bir şey yok. Sahnede kendimi geliştirmeyi seviyorum. Benim bir tarzım var. Şarkılara tarzımı ekliyorum. Türk enstrümanlarına da bayılıyorum. Yeni single’da da darbuka kullanacağım" diye konuştu.

Miami’de ev satın aldığı haberlerini yalanlayan Hadise, "Miami’ye çekim için gittik. Özel hayatımdaki yatırımlar bana kalsın. Böyle saçma sapan haberler de oluyor" şeklinde konuştu.

 

Medyaradar

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:29

İLGİLİ HABERLER