Spor
  • 16.5.2004 01:14

HAGİ : 3 YABANCI ALACAĞIZ

İSTANBUL - Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Elazığspor'u 3-1 yendikleri maç sonrası yaptığı açıklamada, sezonu çok iyi şekilde kapattıklarını, bundan da memnuniyet duyduğunu söyledi.
     Rumen Teknik Adam, bütün oyuncuların konsantrasyonundan memnun olduğunu ve onlara teşekkür ettiğini belirterek, ''Bütün oyuncuları görmek istedim ve onlara şans verdim. Bu galibiyet beni çok memnun etti. Çünkü ligi iyi bir şekilde bitirdik'' dedi.
     Transfer çalışmalarına yarından itibaren yavaş yavaş başlayacaklarını da ifade eden Hagi, takıma çok şey verecek 3 yabancı oyuncu transfer etmek istediklerini ve bunun için çalıştıklarını kaydetti.
     Gidecek oyuncular için yönetimle görüştüğünü ve kulüp sportif müdürünün bu oyunculara tebligatı yapacağını kaydeden Hagi, gidecek oyuncuların hepsinin kendilerine iyi bir takım bulmalarını istediğini, bunun için de çaba harcadığını dile getirdi.
     Transferde her mevkii için 2-3 alternatiflerinin bulunduğunu kaydeden Hagi, bunların içinden en iyilerini seçmeyi ümit ettiğini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:13

İLGİLİ HABERLER