Spor
  • 15.5.2004 20:50

KOCAMAN: ''ONUR SAVAŞIMIZI KAZANDIK''

KONYA - İstanbulspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Konyaspor'u 2-0 yenerek Birinci Süper Lig'de kalmalarının ardından, verdikleri onur savaşını kazandıklarını söyledi.
     Aykut Kocaman, maçtan sonra yaptığı açıklamada, bu maçın kendileri için normal bir futbol karşılaşması değil, yaşam savaşı gibi geçtiğini bildirdi.
     Ligin ilk yarısının daha 6. haftasında takımın mali ve idari sorunlar yaşamaya başladığını hatırlatan Kocaman, şunları kaydetti:
     ''Kötü gidişimiz Bursaspor maçına kadar devam etti. Oyuncularımız, (Bundan sonra ne için mücadele vereceğiz) demeye başlamışlardı. Oyuncularımızı bu olumsuz psikolojiden kurtararak, onları, bunun bir onur savaşı olduğuna ikna ettik. Bizim gibi mali gücü zayıf, seyirci desteğinden yoksun bir takımın başarılı olabilmesi çok zordu. Ancak onur savaşımızı kazandık.''
     Özellikle son haftalarda çok yıprandıklarını, adeta dağıldıklarını anlatan Kocaman, ''İstanbulspor'un mali durumu iyileşirse, takımımla devam etmek isterim. Şu anda kendimi yaşlı ve yorgun hissediyorum. Yarını ailemle geçireceğim, sonraki 3 gün ise cep telefonumu bile kapatarak, yeni rotamı belirleyeceğim'' diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:13

İLGİLİ HABERLER