Asayiş
  • 31.10.2008 08:32

HAİNLER İSTANBUL'DA ARAÇLARI BENZİN DÖKÜP YAKTI!

EROL CESUR
İSTANBUL - Edinilen bilgiye göre saat 02.30 sıralarında Yenisahra Mahallesi, Fatih Caddesi, G-11 Sokak'ta park halindeki 8 araç, kalabalık bir grup tarafından benzin dökülerek ateşe verildi. Kundaklanan araçların içinde Kızılay'a ait kan taşıma aracı da vardı. Görgü tanıkları, sokakta kalabalık bir grup gördüklerini ve araçları yakarak kaçtıklarını söyledi. Araçlara benzin döken zanlılar, önden koşarken, arkalarından gelenler de ellerinde, benzinli bezleri sardıkları çubukları tutuşturarak, araçların üzerlerine
dökülen benzinleri ateşe verip kaçtı. Biranda alev alan 8 araca ilk müdahaleyi araç sahipleri yaptı. Yanan araçlar, itfaiye ekiplerinin yardımıyla söndürülebildi.
Mahalle sakinleri son günlerde sıklaşan benzeri saldırıları lanetledi ve olayın faillerinin biran önce bulunmasını istedi.
Kadıköy Aşayiş Büro Amirliği polisleri, çevrede yaptıkları araştırmalarda, durumundan şüphelendikleri bir şahsın sırt çantasında yaptıkları aramada küçük bidonlar içine konmuş benzin ele geçirdi. İstanbul'da bir devlet üniversitesinde öğrenci olduğu öğrenilen zanlı gözaltına alındı.
Öte yandan Beykoz, Kanlıca'da da 1 araç kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı. Polis olayların faillerinin bulunması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

TUZLA'DA 3 ARAÇ KUNDAKLANDI

Tuzla'da, park halindeki 3 araç kundaklandı.
     İçmeler mahallesinde Cumhuriyet Caddesi'ndeki inşaatın yanında park halinde bulunan 34 MKS 86, 34 VM 819 ve 34 FKC 79 plakalı otomobiller, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce yanıcı madde atılarak ateşe verildi.
     Alevler Tuzla itfaiye ekiplerince söndürülürken, otomobillerde maddi hasar meydana geldi.

 

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:48

İLGİLİ HABERLER