Yaşam
  • 5.11.2016 15:05

Hakan Ural : Oğlumun ayağında kürklü terlikleri görünce..

Hakan Ural, oğlu Engincan’ın tarzı hakkında konuştu

Hakan Ural, sık sık giyim tarzıyla magazin gündeminde eleştirilen Engincan hakkında konuştu.

Engincan Ural 2 bin 650 liralık kürklü terliğiyle görüntülendi

Sibel Can ve Hakan Ural’ın oğlu Engincan Londra’da yaşıyor. Zaman zaman geldiği Türkiye’de ise çoğu zaman giyim tarzıyla eleştiri oklarının hedefi oluyor. Giydiği dar ve kısa paçalı pantolonlar, kürk mont ve terliklerle magazin gündeminde yer alan Engincan hakkında babası Hakan Ural ilk kez yorum yaptı.

Sibel Can ile evliliğinden Engincan ve Melisa adında iki çocuğu olan Ural, Renkli Sayfalar programına konuk oldu ve oğlunun giyim tarzı ile sorulara canlı yayında yanıt verdi: “Tüylü terlikleri görünce başlarda ‘oğlum niye böyle bir şey giydin’ dedim. Umursamadı. Sonra baktım, yakışmış. Bu yaşlarda giysin hevesini alsın. Engincan kıyafetleri yüzünden çok eleştiriliyor. Çocuk bu yüzden Türkiye’ye gelmiyor. Şuanda Londra’da”

Genç Engincan’ın ayağında kürklü bir terlik vardı.’Gucci’marka kürklü terliğinin fiyatının değeri ise yaklaşık olarak 2 bin 650 TL. Geride bıraktığımız günlerde ilginç terlik tercihiyle gündeme gelen Asena Atalay’ın ardından Engican Ural’ın pahalı terliği de adından söz ettirecek gibi görünüyor.

 

Güncellenme Tarihi : 5.11.2016 15:07

İLGİLİ HABERLER