Spor
  • 8.10.2005 01:43

HALİLHODZİÇ İKİNCİ YARI İÇİN GARANTİ VERDİ...

Şenol Güneş'in istifasının ardından anlaşmaya varılan ve eşyalarını toplamak için gittiği Fransa'dan önceki gün dönen Boşnak Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, sabah idmanının ardından saat 14.00'te basının önünde mukavele imzaladı. Halilhodzic, zor günde Trabzonspor'a geldiğini belirterek, “Bir an önce mağlubiyet serisini kesmeye ve sonuçları düzeltmeye çalışacağız.” dedi. Şu anda Bordo-Mavili takımın yaşadığı en önemli sorunun takımı taşıyan oyuncuların sakat oluşu olduğunu ifade eden Halilhodziç, “Herkes elbirliği yapmış durumda. Bir an önce takımı layık olduğu yere taşımak için gayret göstereceğiz. Bu kulübe yardım etmeye, çalışmaya büyük bir futbol ülkesinden geldim. Kendi çalışma metodlarımı uygulayacağım.” diye konuştu. Birkaç aylık süreye ihtiyaç duyduğunu söyleyen Halilhodziç, takımın ikinci devrede alacağı sonuçların ilk yarıdan daha iyi olacağını ifade etti.

Cezalı Gökdeniz Karadeniz’le ilgili bir açıklama yapmayan tecrübeli teknik adam, “Bahis olaylarına karışmış bir oyuncuyla daha önce çalıştınız mı?” sorusuna, “Bu işlere karışmış biriyle çalışmadım. Benim düşünceme göre hile ve haksızlık yoluna başvuran, dürüst olmayanlarla çalışılmaz.” dedi.

Önceki gece yapılan yönetim kurulu toplantısına da katılan ve takımla ilgili geniş bilgiler alan Vahid Halilhodziç'in idman esnasında hırsı dikkatlerden kaçmadı. Özellikle sakatlıkları sebebiyle takımdan ayrı çalışan İbrahim Ege ve Feridun'un temposunu beğenmeyen Boşnak çalıştırıcı, daha hızlı koşmalarını istedi. Başkan ve yönetim kurulunun yanı sıra idmanı çok sayıda basın mensubuyla birlikte 3 Fransız gazeteci de takip etti.

Öte yandan Basın Sözcüsü İbrahim Şahin'in, PFDK’ya sevkedildiği bildirildi. İbrahim Şahin'in geçen hafta düzenlediği haftalık basın toplantısında, Futbol Federasyonu ve Gökdeniz Karadeniz hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'ye sevkedildiği belirtildi.

/Zaman

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:57

İLGİLİ HABERLER