Yaşam
  • 18.7.2015 09:28

Harika Avcı'dan şok itiraflar

Bir dönem Türkiye'nin en önemli oyuncu ve şarkıcılarından biri olan harika Avcı, gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu.Geçtiğimiz Pazar günü Bostancı'da bir otel odasında kanlar içinde bulunan ve silahla intihara kalkıştığı öne sürülen Harika Avcı, 3. kez boşanma davası açtığı kendisinden 23 yaş küçük eşi İbrahim Öztürk'ten kaçtığını söyledi ve gözyaşları içinde yaşadıklarına isyan etti.

İşte o açıklamalar:

Şu anda morgta olabilirdim. Belki de defnedilmiştim. İntihara kalkıştığım iddiaları tamamen asılsız. Tırnağımı keserken bile ödüm kopar. Yani bir yerim acır korkusuyla. Kendini o kadar seven bir insanım.İbrahim Öztürk'le evlenmemi ailem, benim adıma söz hakkı sahibi olan biri olsun diye istedi. Ancak o zararlı madde kullanıyor. Aralarında çok önemli isimlerin kocaları da var kullananlar arasında.

SÜREKLİ BACADAN ATLIYOR

Olay günü oteldeydim evet... Çünkü Ulus'taki evime geçmeyi düşünüyordum.

Çünkü Emirgan'daki ev müstakil ordan atlıyor, bacadan atlıyor. Bilmem nerden atlıyor. Ne yapabilirsiniz ki!..Avukatım tarafından dolandırıldım. Avukat denen kişi, oraya koşuyor, buraya koşuyor. Hakkında çıkarılan (eşini kastediyor) uzaklaştırma bitiyor.

Şu olaydan sonra bahsediyorum. Kalkmış başıma silah dayıyor. Sabahın 03.00'ünde beynime silahı dayadı. Emirgan denilen 7 katlı villada devamlı darp ediliyorum. Neden beni boşamıyorlar?

En başta olan olay benim evliliğim kağıt üzerindeydi. Tehditler tabii ki alıyorum ama Allah'tan başka hiçbir şeyden korkmuyorum.
Bir an önce işime gücüme kavuşmak zorundayım. Ben bomba gibi olacağım. Canım acıyor sadece...

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:19

İLGİLİ HABERLER