Asayiş
  • 16.8.2018 10:18

HDP, doların yükselmesini teröristbaşı Öcalan'a bağladı

PKK'nın siyasi ayağı HDP yine şaşırtmadı, doların yükselmesini Öcalan'a bağladı.

Küresel eşkıya ABD'nin, bölgenin yeni hakimi Türkiye'ye karşı başlatmış olduğu ekonomik savaş sonrası, Türk Lirası bir miktar değer kaybına uğradı. Bu durum karşısında Meclis'teki partilerden çeşitli çözüm önerileri geldi. Kimisi hükümete sonuna kadar destek verilmesi gerektiğini savunurken, kimisi de Meclis'i toplantıya çağırarak ülke sorunlarının acil bir şekilde görüşülmesini istedi. MHP hükümetin yanında olduğunu beyan ederken, CHP içinde devlete bağlılığını açıklama isteyen bazı isimler CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun engeline takıldı.

TERÖRİST BAŞINA ÖZGÜRLÜK TALEBİ

Meclis'e girmeye hak kazanan siyasi partilerin ekonominin toprlanması için çeşitli çözüm önerileri sunmasına, terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı HDP de katıldı. Ancak Kandil'in partisi HDP'nin çözüm önerisi oldukça farklı.

HDP'li sözcü Dilan Dirayet Taşdemir ekonomik krizle ilgili partisinin çözüm önerisini açıkladı. Taşdemir, yaşanan ekonomik krizin terörist başı Öcalan'a uygulanan tecrit politikalarından kaynaklandığını söyleyerek, Öcalan'ın özgürlüğünü istedi.

Güncellenme Tarihi : 16.8.2018 10:18

İLGİLİ HABERLER