Asayiş
  • 24.8.2009 13:59

HIRSIZA YALVARDI!.. NOTLARIMI GERİ VER

İZMİR'de, Kent- Yaşam Haber Bilgi Sitesi editörü Hüseyin Erciyas'ın dizüstü bilgisayarı, Bornova İlçesi'ndeki bir alışveriş merkezinin otoparkına park ettiği otomobilinin bagajından çalındı. Erciyas, yaklaşık bin TL değerindeki bilgisayarında kendisi için manevi değeri yüksek bilgiler ve notlar yeraldığını belirterek, hırsıza “Bilgisayarı senin olsun ama bana notlarımı ver” çağrısında bulundu.

Kent- Yaşam Haber Bilgi Sitesi editörü Hüseyin Erciyas, eşi Saadet Erciyas'la birlikte otomobillerini Forum Bornova'nın otoparkına park ederek, dizüstü bilgisayarları için 3G teknolojisini destekleyen internet bağlantı adaptörü almak üzere teknoloji ürünleri satan bir mağazaya girdi. Alışverişlerini tamamladıktan sonra otomobilleriyle evlerine dönen çift, aracın arkadaki sürgülü penceresinin aralık olduğunu fark etti. Hüseyin Erciyas, bagaja yerleştirdiği, özel taşıma çantası içinde bulunan yaklaşık bin TL değerindeki dizüstü bilgisayarının ve harici harddiskin de yerinde olmadığını gördü. Durum, Forum Bornova'nın güvenlik birimine ve Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirildi. Alışveriş merkezinin kamera kayıtları da incelendi. Polis hırsızlıkla ilgili soruşturma başlattı.

Hüseyin Erciyas, bilgisayarın belleğinde kendisi için manevi değeri çok yüksek olan bilgiler ve notlar bulunudğunu belirterek, hırsıza “Bilgisayarı al senin olsun ama bana notlarımı ver. Onlar senin hiçbir işine yaramaz” diyerek çağrıda bulundu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:33

İLGİLİ HABERLER