Yaşam
  • 14.12.2006 10:33

HIRSIZLIK İÇİN GİTTİĞİ EVDE MONTUNU UNUTUNCA ARKADAŞINI GÖNDERİP İSTETTİ!..

DENİZLİ'de hırsızlık için girdiği evde kendisini gören evin sahibiyle boğuşurken cebinde son model Mercedes marka otomobilin anahtarı bulunan montunu bırakarak kaçan zanlı, olaydan 5 dakika sonra eve arkadaşını göndererek montu istetti. Ev sahibinin farkettirmeden bildirmesi üzerine gelen jandarma, zanlıyı ve arkadaşını yakaladı.
      İlginç olay, dün saat 19.00 sıralarında Denizli'ye bağlı Bağbaşı Beldesi'nde meydana geldi. Nazilli'den Mercedes C 200 lüks otomobille Denizli'ye gelen hırsızlıktan sabıkalı Mustafa Arıcı (27) ve Mikail Özdemir (36), Bağbaşı Beldesi'nde tekstil işçisi Göksel Ceylan'ın (26) evine, hırsızlık amacıyla zorlayarak açtıkları pencereden girdi. Bu sırada gece çalıştığı için yatak odasında uyuyan Göksel Ceylan, hırsızlardan birinin gürültü yapması üzerine uyandı. Yatak odasında Mustafa Arıcı'yla karşılaşan ev sahibi Göksel Ceylan, “Sen kimsin? Yatak odamda ne işin var?'' diye sordu. Cebindeki bıçağı çıkartarak ev sahibi Ceylan'a doğrultan Mustafa Arıcı, “Sesini çıkarma seni öldürürüm'' dedi. Bu sırada Mustafa Arıcı'nın üzerine atlayan ev sahibi Ceylan ile aralarında boğuşma yaşandı. Ceylan, pencereden atlayıp kaçmak isteyen Mustafa Arıcı'yı, montundan yakaladı ancak Mustafa Arıcı, montunu bırakarak kaçtı.
     
      ARKADAŞİ ZİLİ ÇALIP MONTU İSTEDİ
      Olayın şokunu üzerinden atamayan ev sahibi Ceylan, beş dakika sonra ikinci bir şok yaşadı. Kapı zilini çalan Mikail Özdemir, evine giren hırsızın arkadaşı olduğunu söyleyerek montu istedi. Arkadaşının alkollü olduğu ne yaptığını bilmediği öne süren Mikail Özdemir, “Arkadaşım böyle bir şey yapacak insan değil, ne yaptığını bilmiyor. Montu sizde kalmış, onu bana verin, sakın jandarmayı aramayın. Arkadaşımı affedin, istediğinizi yaparız'' dedi. Kapıdaki hırsızı oyalayan ev sahibi Göksel Ceylan, bu sırada jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, Mikail Özdemir'i gözaltına alırken, Mustafa Arıcı'yı da Oto Santral Garajı'nda yakaladı.
     
     MONTUN CEBİNDE MERCEDES
      Montun ceplerine bakan jandarma ekipleri, bir cep telefonu ve Mercedes marka lüks otomobilin anahtarını buldu. Mikail Özdemir'in otomobilin anahtarını almak için geri göndüğü ortaya çıktı. Hırsızların Mercedes marka otomobili Nazilli İlçesi'nde başka bir otomobille takas yapıp üzerine beş bin YTL vererek aldıkları anlaşıldı.
      Boğuşma sırasında kolundan bıçakla hafif yaralanan ev sahibi Göksel Ceylan yaşadıkları karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek, “Yetkililerin, hırsızlara karşı, daha ciddi önlemler alması gerekiyor. Beni öldürseydi, hesabını kim verecekti'' diye konuştu. Gözaltına alınan zanlılar. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. DHA

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:32

İLGİLİ HABERLER