Yaşam
  • 29.6.2009 14:36

"HÜLYA SEN BENİM HER ŞEYİMSİN" TÜRKÜSÜ OLAY OLDU

HÜLYA Avşar ve Bülent Ersoy’a olan aşkını anlattığı türkülerinden oluşan bir albüm çıkaran Yakuphan Kılınç, türküsünü kendisinden izinsiz 16 kontör karşılığında ‘Çalarken Dinlet' servisinde kullanan GSM operatörüne 200 bin TL'lik tazminat davası açacağını söyledi.
Alanya Havuzlu Park'ta açıklama yapan Yakuphan Kılınç, “Hülya Avşar için bestelediğim türküyü benden izinsiz kullanmaları beni çok üzdü. Saf ve temiz duygularımla yazdığım türkülerimi benden habersiz satılığa çıkardılar. Firmadan davacı olacağım. Açacağım 200 bin TL’lik tazminat davasını kazanarak Hülya Avşar’a aşkımı ilk kez ilan ettiğim bu havuzda, benimle birlikte türkünün klibinde oynamasını teklif edeceğim. Tazminat davasından aldığım parayı da ona vereceğim” diye konuştu.
Alanya'da sıcak havanın da etkisiyle kendini Havuzlu Park'taki havuza atan Yakuphan Kılınç, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında kıyafetleriyle birlikte su dolu havuzun içerisinde poz verdi. Havuzda Hülya Avşar için bir şarkı söyleyen Kılınç, Bülent Ersoy'a olan aşkının da devam ettiğini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:36

İLGİLİ HABERLER