Medya
  • 26.10.2008 01:40

HÜMEYRA İLE KAVGA MI ETTİLER?.. İŞTE YANITI...

CNNTÜRK'te yayınlanan Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu 'Full Ekran' programına konuk olan Ata Demirer, Avrupa Yakası dizisine neden döndüğünü ve ayrılmasının nedeninin Hümeyra olup olmadığı yönündeki soruları yanıtladı.
"Avrupa Yakası benim için bitemedi bir şekilde. Sokağa çıktığımda en azından bitmiyordu. 'Ne zaman askerden dönecek? Abi seni çok özlüyoruz? Ya sen de oynasan olmaz mı? Niye bıraktın?"... Belki 2 milyar insana bunu sürekli açıkladım" diye konuşan Ata Demirer, Semercioğlu'nun "Hümeyra olsaydı devam eder miydin?" şeklindeki sorusuna şöyle yanıt verdi:
"Zannetmiyorum. Yani o durumda bana ihtiyaç olmazdı. Ben artık bunlarla ilgili konuşmak istemiyorum. Çok detaylandırmak istemiyorum. O dönem çok karmaşık bir dönemdi. Benim bırakmamın sebebi kesinlikle net olarak Hümeyra Hanım ile hiçbir ilgisi yok. Paylardan biri, dinamiklerden biriydi. Çok yorulmuştum, kendime çok kötü davranıyordum. 140 kiloydum o zaman. Çok sorunum vardı, oyunlarda hiç ofum yoktu. Her gün çalışıyordum. Geldiler ve bu sefer sit-comdan da zevk alamamaya başlamıştım. O zaman Engin (Günaydın) yeni başlamıştı, bir sorumluluk da hissetmedim, nasıl olsa Engin var dedim. O an, o yaşanan herkesin öğrendiği şeyler 'tartıştılar, kavga ettiler falan' 7 dakikalık bir şeydi yani. Hiç onunla ilgili çocuk değiliz yani, onunla ilgili çat diye bir şey olamaz yani. Öyle bir şey olmaz. Zevk alamadığım için bıraktım. Çünkü mizah zevk alamadan yapılacak bir şey değil."
Diziye dönmesinin iyi kurgulandığını ifade eden Ata Demirer, şu anda kadroda çok iyi oyuncular olduğunu ifade ederek, "Binnur'la oynamak rüya gibi bir şey, Engin'le... Ömür var, o Dursun karakterine de çok gülüyorum. Şu an çok eğleniyoruz" dedi.
Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:59

İLGİLİ HABERLER