Medya
  • 19.4.2024 13:26

Uğur Dündar : Saçıkm sarı diye kız beni babası sanmış

Babalık davasıyla gündem olan Uğur Dündar'dan cinsel yaşam açıklaması
Hakkında açılan babalık davasında sonucun olumsuz çıktığını belirten Uğur Dündar'ın "E ben de bekar adamım, normal sağlıklı cinsel bir yaşamım var. Bunun konuşulacak başka bir tarafı yok ki" ifadeleri stüdyodakileri kahkahaya boğdu.

"Sağlıklı bir cinsel yaşamım var, bunun konuşulacak başka bir tarafı yok ki"

Dündar, şunları söyledi:

Araştırma yaptım, önce bu hanımefendi anne olan kişinin fotoğrafını buldum, baktım bana hiçbir şey söylemiyor. 85 ve 86 yıllarında yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen çok samimi bir arkadaşım var, hala konuşuyoruz. 

O arkadaşıma sordum, dedim ki kardeşim hadi ben diyelim ki milyonda bir ihtimal -unutmam ya- beraberlik yaşadığım bir kadını unutmam da "Sen bu isimde bir kadını hatırlıyor musun?" dedim. "Asla ya" dedi. Çünkü biz çapkınlıklarımızı, her şeyimizi anlatırdık. 

E ben de bekar adamım, normal sağlıklı cinsel bir yaşamım var. Bunun konuşulacak başka bir tarafı yok ki.

"Anneannem kumarbazmış"

Anneannemin o kumarbaz hayatından dolayı annemle ilk aşkının evlenmesine izin verilmemiş. Anneannem kumarbazmış, kardeşleri de annemi korumamış. İsim vermediler böyle hikaye anlattılar.

"Behzat ve Süheyl Uygur'a da benziyorum"

İkinci ablam Dilara için de babasını 'Uğur Dündar' diye anlattı. Biz benzetmeden yürümüyoruz. Ona bakarsanız Behzat ve Süheyl Uygur'a da benziyorum.

"Anneannemin ikiz kızları sevgilisinden"

Başka bir adamdan anneannemin çocuğu olmuş, o da aldatıyormuş dedemi. Anneannemin evlilik dışı ikiz kızları oluyor. İkiz kızları sevgilisinden. Teyzem babasının kim olduğunu biliyor ama bana söylemiyor.

Suphiye Orancı'nın arkadaşı olduğunu iddia eden Zeynep Hanım, canlı yayına katıldı ve bildiklerini anlattı.

"Cezaevine girmiş"

Suphiye Orancı'nın fotoğraflarını da Müge Anlı'ya yollayan Zeynep Hanım, "88 yılında annesi cezaevine girmiş, o sırada 4 çocuğu vardı. Annesinden çok yakınan bir insandı. Bana çok yardımcı oldu. Bana ikizlerin Metin Akpınar'dan olduğunu söylemişti.

Çok klas bir kadındı, Etiler'de takılırdı. Ünlü bir Yeşilçam oyuncusu ona bir mekanda doğum günü yapmıştı.

Güncellenme Tarihi : 19.4.2024 13:32

İLGİLİ HABERLER