Gündem
  • 13.11.2019 16:47

İBB'den kovulmuştu! Yeni görevi belli oldu

23 Haziran seçimleri öncesi Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı israf tanımlamalarını kınayan bir açıklama yaptığı için İBB'deki işine son verilen Murat Kazanasmaz, Polis Radyosu'nda Genel Koordinatör olarak çalışmaya başladı.

Bazı İBB çalışanları, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tekrar seçimlerinden 2 hafta önce İBB binası önünde Ekrem İmamoğlu'nun israf tanımlarını kınamış, konuşmayı trafik uzmanı İBB çalışanı Murat Kazanasmaz yapmıştı. Açıklamada "İstanbulumuz için yıllardır kaynakları etkin ve verimli kullanarak yapılan yüzlerce hizmet ve faaliyeti bir algı operasyonu ile 'israf' kavramına sıkıştırma 'insafsızlığı' gösterenleri kınıyoruz" denilerek Ekrem İmamoğlu protesto edilmişti. Seçimlerde İBB Başkanı olarak İmamoğlu'nun seçilmesinin ardından Murat Kazanasmaz'ın Ağustos ayında işine son verilmişti.

Polis Radyosu'nda göreve başladı

Kazanasmaz'ın bu ayın başında Polis Teşkilatı Haberleşme Dairesi Başkanlığı'na bağlı olan ve Türkiye genelinde ulusal yayın yapan Polis Radyosu'nda göreve başladığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 13.11.2019 16:49

İLGİLİ HABERLER