Spor
  • 3.8.2009 00:00

'İLK 10'U ZORLAYACAĞIZ!..'

Denizlispor Başkanı Ali İpek, yeni sezonda ilk 10 sırayı zorlayan bir takım olacaklarını söyledi.
İpek, yaklaşık 30 milyon TL borçla devraldıkları Denizlispor'un, şu anda sadece 3 milyon TL borcu bulunduğunu ve gelecek sezonun sonunda da borcu sıfırlayacaklarını söyledi.


Denizlispor'un stat ve forma reklamları konusunda şu ana kadar beş büyük firma ile anlaştıklarını, futbolcu formalarının arka kısmında ''Lezita'' ön kısmında ise ''Turkcell'' reklamlarının olacağını kaydeden İpek, ''Takımımızı, mali ve teknik yönden çok iyi seviyelere getirdik. Bu sene ligde ilk 10'u zorlayan bir takım olacağız. Denizlispor, bu hedefi rahatlıkla yakalayabilecek bir takım durumuna geldi'' dedi. Ligin ilk maçında kendi evlerinde Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını hatırlatan İpek, maçın biletlerini kapalı 100, maraton 40 ve kale arkasını ise 20 TL olarak belirlediklerini söyledi.


Kombine bilet satışlarına dün başladıklarını ifade eden İpek, yaklaşık 8 bin adet basılan biletlerden ciddi bir gelir beklediklerini belirtti.

Kombine bilet fiyatlarının 400 ile 550 TL arasında değiştiğini belirten İpek, ''Bu biletlerin fiyatları neredeyse üç büyük kulüple Denizli'de oynayacağımız maçlardaki bilet fiyatlarıyla aynı. Dolayısıyla taraftarlarımız kombine bilet alırsa, Atatürk Stadı'ndaki tüm maçları 3 büyük kulüple oynanan maçlardaki bilet fiyatına seyredebilecekler'' diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:58

İLGİLİ HABERLER