Spor
  • 3.8.2009 00:00

'LİGE ZOR ŞARTLARDA BAŞLIYORUZ!..'

Diyarbakırspor'da, futbolcular Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Teknik Direktör Ziya Doğan, sağlık kontrolünün ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, takımı 10-15 gün içerisinde oluşturmaları nedeniyle çok iyi bir hazırlık dönemi geçiremediklerini söyledi.


Sezon başı hazırlığının bir futbolcunun en önemli vitamini olduğunu ifade eden Doğan, bu hazırlığı iyi bir şekilde gerçekleştiremediklerini, ancak transferi tamamlanan mevcut oyuncuların daha önce bulundukları takımlarda antrenmanlı olduklarını belirtti.

Doğan, takım olarak en az 6 haftalık bir hazırlık dönemi geçirmeleri gerektiğini ifade ederek, ''Dün Gaziantepspor ile gerçekleştirdiğimiz hazırlık maçında ilk kez oynayan oyuncularımız vardı. Maçın skoru hazırlık maçı olduğu için bizim açımızdan çok önemli değil, ancak sahada 90 dakika boyunca varını yoğunu ortaya koyan bir futbolcu grubu olduğunu gördüm. Bu bizi mutlu etti'' dedi.

Ligin ilk maçında bazı oyuncuların oynamama ihtimali bulunduğunu belirten Doğan, şöyle konuştu:

''Çünkü bu hafta transferleri noktalamak zorundayız. En azından kadroyu 20 kişiye çıkarmalıyız. Zor şartlarda başladığımız bu ligi, iyi bitirmek istiyoruz. Benim karakterim savaşmayı, mücadeleyi seviyor. Oyuncularıma da bunu aşılamaya çalışıyorum. Yönetim bize her konuda destek veriyor. Ekonomik sıkıntıları da en kısa zamanda gidereceklerine dair bize söz verdiler. Diyarbakırspor camiası olarak bir bütün olursak başarılı oluruz. Bünyemize katacağımız yeni oyuncularla daha güçlü bir Diyarbakırspor seyrettireceğimizi düşünüyorum. Ligin başlamasına 1-1.5 aylık bir süre olsaydı mevcut kadro ile lige çok daha iyi girebilirdik. Ama bunları mazeret olarak kabul etmeyip lige en iyi şekilde girmeye çalışacağız.''

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:58

İLGİLİ HABERLER