Gündem
  • 12.1.2015 16:29

İstanbul’a kar geri döndü


İstanbul’da başlayan kar yağışı bazı ilçelerde etkisini gösterirken bazı ilçelerde ise sağanak yağış etkili oldu. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise zor anlar yaşadı.

TAKSİM’DE KAR

 İstanbul'da başlayan kar yağışı Taksim'de de etkisi gösterdi. Vatandaşların kar yağışına hazırlıksız yakalandığı görüldü.

İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan yağış, öğleden sonra kar şeklinde etkili oldu. Aniden bastıran kar yağışı, Taksim ve çevresinde de etkisini gösterdi. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, zaman zaman zor anlar yaşadı. Taksim'de kar yağışı aralıklarla sürüyor.

BEYLİKDÜZÜ’NDE KAR YAĞIŞI

İstanbul'da yola çıkan sürücüler kar sürprizi ile karşılaştı. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağışın, Beylikdüzü'nde kar yağışına döndüğü görüldü. Beylikdüzü - Büyükçekmece arasında etkili olan kar yağışı, tipi şeklinde etkisi gösterdi. Kar yağışının aralıklarla devam ettiği belirtildi.

SİLİVRİ’DE KAR YAĞIŞI VATANDAŞLARI HAZIRLIKSIZ YAKALADI

Silivri'de sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran kar yağışı, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Büyükçavuşlu Mahallesi'nde yağan kar sebebiyle köylere giden minibüsler çalışamaz duruma geldi. Silivri merkezde de lapa lapa yağan kar ilginç görüntüler oluşturdu. Kimi vatandaşlar kar yağışını fotoğraflarken, kimisi de izlemekle yetindi.

ANADOLU YAKASINDA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLMAYA BAŞLADI

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan yağış, öğleden sonra etkisini kar olarak göstermeye başladı. İstanbul Anadolu yakasının yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Aniden bastıran kar nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken, araçların üstü ve evlerin çatısı beyaz örtüyle kaplandı. 

VOLKAN KAYALAR-YUSUF EKER-DOĞAN CAN CESUR-CENK İŞVER-METİN BAŞAR

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:57

İLGİLİ HABERLER