Yaşam
  • 3.7.2009 12:59

İSTANBULLULAR'IN TRAFİK ÇİLESİ

Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü, 20 Haziran 2009 Cumartesi gecesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 40 gün sürecek olan "Genleşme derzlerinin değiştirilmesi çalışması" başlattı. Okulların kapanması, tatilcilerin kenti terk etmesi gitmesi nedeniyle trafikte rahat günler geçirmeyi bekleyen İstanbullular için 'trafik işkencesi' de böylece başlamış oldu. Çalışma nedeniyle köprünün Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçiş yönündeki iki şerit trafiğe kapatılınca, ilk andan itibaren uzun konvoylar oluşmaya başladı.


E-5'TE ÇALIŞMA BAŞLADI


İstanbul E-5 Karayolu'nda yaz ayı boyunca devam edecek bakım onarım çalışmaları dün başladı. Çalışmalara, Haliç Köprüsü'nden başlandı. Asfalt yenileme çalışması yapılan Eski Haliç Köprüsü, Edirne istikametinde trafiğe kapatılarak, bu yöndeki trafik akışı yeni köprüye yönlendirildi.

İlk etapta aşamalı olarak, taşımalı sistemle gece asfaltlamanın yapılacağı belirtirken, Haliç-Çobançeşme arasındaki yapılacak asfaltlamanın 10 Ekim'e kadar süreceği bildirildi. Zincirlikuyu Haliç Köprüsü arasındaki asfaltlamanın ise 6 Temmuz'da başlayacağı ve 20 Ağustos'ta sona ereceği belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:30

İLGİLİ HABERLER