Yaşam
  • 14.4.2007 07:25

İŞTE CEM YILMAZ'IN İNANILMAZ AŞK OYUNU!..

Cansu Dere ile barıştığı konuşulan Yılmaz aslında başka birine aşık. BKM'de oyunculuk eğitimi alan aşkının deşifre olmasını istemeyen Yılmaz'ın, Dere ile aşk söylentileri işine geliyor....

Son günlerde magazin dünyası, geçen yaz yollarını ayıran Cem Yılmaz ile Cansu Dere'nin barıştığı haberleriyle çalkalanıyor. Bu iddialar karşısında Yılmaz'ın inkar yoluna gitmek ya da sessiz kalmak yerine imalı konuşması ise dedikoduları iyice alevlendiriyor.

Üstelik, "Biz küs değildik ki barışalım" diyerek ortada bir beraberlik olduğuna dair iddialara çanak tutan da Cem Yılmaz'ın kendisi. Ancak söylenenlere göre, ünlü şovmen Dere ile değil, genç bir oyuncu adayı ile birlikte. Ünlü şovmen iki aydır Beşiktaş Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan bir güzelle gizli saklı görüşüyor.

Beraberliğinin deşifre olmasını istemeyen ve aşkını medyanın ilgisinden korumak isteyen Yılmaz, bu yüzden ortada Cansu Dere ile bir ilişkisi varmış gibi düşünülmesinden memnun. İlişkisini en yakınlarından bile gizleyen Cem Yılmaz, aşkını korumak adına böyle bir taktik uyguluyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 20:05

İLGİLİ HABERLER