Gündem
  • 4.3.2009 02:18

İŞTE ÇÖMEZ'İN İLK VİDEO GÖRÜNTÜLERİ...

Ergenekon'un aranan sanığı Turhan Çömez, aylar sonra ilk kez konuştu. İngiltere'den hakkındaki iddialara cevap veren Çömez, soyadıyla ilgili iddialara ise sert çıktı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Ergenekon'un aranan sanığı Turhan Çömez, İngiltere'den konuştu. Hakkındaki tutuklama kararına rağmen İngiltere'de bulunan Çömez, FOX TV'de yayınlanan röportajında polisin Ergenekon operasyonu sırasında ailesine ve çocuklarına kötü muamele yaptığını iddia etti.

"ERGENEKON'DA GERÇEK ÇIKACAK"

Ergenekon konusundaki iddiaların mutlaka açıklığa kavuşacağını söyleyen Çömez, İngiltere'de ise bulunma nedeninin dil eğitimi olduğunu söyledi. Eğitimini tamamlar tamamlamaz Türkiye'ye döneceğini söyleyen Çömez, Türkiye'ye dönüşü ile Ergenekon iddianamesi arasında herhangi bir bağ bulunmadığını iddia etti. Soyadıyla ilgili olarak hakkında çıkan iddialara da sert çıkan Çömez, İngiltere gibi bir ülkede soyadıyla oynayarak herhangi bir bölgede oturum hakkı almanın mümkün olmadığını söyledi.

"ÇOCUKLARIMI SOYDULAR"

Çömez, Ergenekon soruşturması kapsamında polisin özellikle de çocuklarına kötü muamele yaptığını iddia etti. Polisin baskında özellikle çocuklarını soyduğunu ve vücutlarında Ergenekon dövmesi aradığını söyleyen Çömez, eşinin ve çocuklarının bu aramalar sonrası büyük bir tramva yaşadığını iddia etti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:35

İLGİLİ HABERLER