Yaşam
  • 5.10.2005 05:00

İŞTE 'DÜNYANIN EN ZENGİN ADAMI'NIN MARMARİS FOTOĞRAFLARI!..

Dünyanın en zengin adamı olarak bilinen, Microsoft'un sahibi Bill Gates, tatil için Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne geldi.


Dünyaca ünlü koylara sahip Marmaris'e eşi ile birlikte "Tender To Lenander" isimli lüks yatı ile gelen Gates, öğleden sonra Marmaris İçmeler'de bulunan Martı Otel'e geçti. Otel'de 3 saat kalan Gates ve eşi, spa merkezinde cilt bakımı ve masaj yaptırdıktan sonra, bir süre otelin kortunda tenis oynadı. Daha sonra havuz başında kitap okuyup güneşlenen dünyanın en zengin adamını, yaklaşık 20 kişilik bir güvenlik ekibi korudu.


Gates'in gelişinden önce otele, bir VIP konuğun geleceğine dair faks gönderildiği, fakat yetkililere gelen konuğun isminin verilmediği ve kesinlikle fotoğraf çekilmemesinin istendiği öğrenildi.

Saat 15.00 sıralarında lüks yatına ait motorlu tekne ile deniz yolundan Martı Otel'in iskelesine çıkan Gates çifti, otelde yaklaşık 3 saat kaldı. Otelden yine aynı şekilde ayrılan Gates çifti, lüks yatlarına döndü. Ellerinde tenis raketleri taşıyan Gates çiftinin tanınmamak için sıradan insanlar gibi giyindiği, Bill Gates'in ise bir şapka taktığı gözlendi.

Marmaris ile Cennet Adası arasında bir yere çekildiği gözlenen Gates'in dev yatı, Marmaris merkezden kesinlikle görülmüyor.
Gates'in bugün Marmaris'ten ayrılarak Yunan adalarına gideceği tahmin ediliyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:58

İLGİLİ HABERLER