Spor
  • 25.10.2006 12:33

İŞTE GALATASARAY'IN BEŞİ BİR YERDE YEDEKLERİ!..

Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu G.Saray'ın transfer döneminde takıma yaptığı takviye çabaları şimdiye dek boşa çıktı. Yeni sezon için Okan Buruk, Tolga Seyhan, Inamoto, Mehmet Topal ve Carrusca'yı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda, bu oyuncuların ligde geride kalan 10 haftadaki performansları hayal kırıklığı yarattı. İngiltere'nin West Bromvich Albion kulübünden transfer edilen Japon futbolcu Junichi Inamoto, yeni transferler içinde teknik direktör Erik Gerets'in en fazla tercih ettiği isim oldu.

CARRUSCA VASATTI

Japon futbolcu İnamoto, ligin 5. haftasından itibaren yetişebildiği Süper Lig'deki G.Saray'ın 6 maçından 4'ünde forma giyerken, bu karşılaşmalarda 90 dakika forma giydi. İnamoto Şampiyonlar Ligi'nde ise Bordeaux ve PSV maçlarında 90 dakika forma giydi. Arjantin'in Estudiantes takımından büyük ümitlerle takıma dahil edilen 23 yaşındaki Carrusca, teknik heyetin gözünden düştü. Ligin ilk maçında Ankaraspor'a karşı 62 dakika forma giyen Carrusca, tekrar ilk 11'de yer almadı.

MEHMET ÜMİT VERİYOR

Carrusca daha sonra çıktığı 4 lig maçında toplam 45 dakika sahada kalabildi. Yöneticilerin sürpriz bir şekilde Inamoto ile birlikte imza masasına getirdiği Mehmet Topal da kadroya girmekte sıkıntı yaşadı. 20 yaşındaki oyuncu, ligde Denizlispor karşısında 90 dakika, Ankaragücü karşısında ise 14 dakika sahada kalırken, Bordeaux maçında 14 ve Liverpool maçında da 45 dakika süre buldu. Mehmet sarı-kırmızılılarda gelecek için en fazla ümit beslenen oyuncular içinde yer aldı.

Okan ve Tolga şans bulamadı

G.Saray'da Okan Buruk ve Tolga Seyhan takımda en az süre alan oyunculardan oldu. Tolga dizinden geçirdiği ameliyat nedeniyle 1 ay takımdan ayrı kaldı. Tolga toplam 99 dakika oynama fırsatı yakaladı. Boleslav maçında 90 dakika forma giyen Okan ise, İnamoto'nun takıma dahil olmasıyla Gerets tarafından tercih edilmedi.

Gerets kadroda revizyona gidiyor

G.Saray'da sakat Arda'nın Bursaspor maçında oynamayacağı açıklanırken Hakan'ın durumu ise belirsiz. Gerets'in forma şansı bulamayan Hasan Kabze, Okan, Mehmet ve Carrusca'ya Bursa maçında şans vermesi gündemde. Cezalı Orhan'ın yerine ise Ferhat görev yapacak.

MUHTEMEL KADRO

Saat 20.00'de başlayacak ve Lig TVden yayanlanacak maçı Barış Şimşek yönetecek. Muhtemel 11 şöyle: Aykut, Cihan, Song, Tomas, Ferhat, Sabri, İnamoto, Mehmet Topal, Ayhan, Necati ve Hasan Kabze.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 02:09

İLGİLİ HABERLER