Spor
  • 28.7.2009 13:51

İŞTE, GÜNÜN TRANSFER BOMBALARI...

Cimbom Mutu'yu kiralıyor (FOTOMAÇ)
Keita'yı alarak Avrupa'yı sarsan G.Saray, bir büyük transfer bombası daha patlatmak üzere! Sarı-kırmızılı kulübün, Frank Rijkaard'ın talebiyle Adrian Mutu'yu getirmek için müthiş bir atak başlattığı ortaya çıktı. Haldun Üstünel'in Rumen yıldız için Hagi'den aracılık yapmasını istediği belirtildi. G.Saray, bonservisi 25 milyon euro olan Mutu'yu bir yıllığına kiralamayı planlıyor.
(SABAH)

Daum, Tekke'yi istedi (FOTOMAÇ)
Fenerbahçe'de Fatih Tekke sesleri... Forvet mevkiine hem rekabet getirmek hem de bu bölgeyi güçlendirmek isteyen teknik direktör Daum, Zenit'in Türk yıldızı Fatih Tekke'nin alınması yönünde yönetime rapor verdi. Bu gelişme üzerine hemen harekete geçen sportif direktör Aykut Kocaman'ın birkaç gün içinde Rusya'ya giderek Zenit Petersburg'lu yöneticilerle görüşeceği öğrenildi.

Kolundan tutup getireceğim(FOTOMAÇ)
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transferine çalıştıkları Hırvat sol kanat oyuncusu Gabriç için Fotomaç'a çok özel açıklamalar yaptı. Şener, 10 Ağustos'ta Hırvatistan'a gidip Hajduk Split kulübünün yöneticileriyle görüşeceğini belirterek, "Büyük bir ihtimalle Gabriç gelecek sezon Trabzonspor formasını giyecek" diye konuştu.

Tanaka'ya teklif gitti (FOTOMAÇ)
Urawa Red Diamonds'ta oynayan Tulio'yu Daum'un uzun zamandır izlediği öğrenildi. F.Bahçe'nin gündemine bu kez de Brezilya asıllı Japon oyuncu Marcus Tulio Tanaka girdi. Japonya'nın Urawa Red Diamonds takımında forma giyen Brezilya asıllı oyuncuyu Daum'un uzün süredir izlediği ve alınması yönünde yönetime rapor verdiğ belirtiliyor. Bonservisi 6 milyon euro olan Tulio'nun Daum'a "gelirim" dediği de iddia dildi.

Stoper tangosu(FOTOMAÇ)
Cimbom'dan Fabricio Coloccini için yeni atak... Savunmayı takviye için Lucas Neill'i ikna etmeye uğraşan yönetimin, mali krizle boğuşan Newcastle United'a da Coloccini için yeni bir teklif yaptığı öğrenildi. Satışa çıkarılan İngiliz kulübü, Arjantinli'de fiyat kırarsa transferin gerçekleşebileceği bildirildi.

Keirrison'da karar anı(FOTOMAÇ)
Forvette Milan Baros'a partner arayan Galatasaray, Keirrison'dan gelecek habere kilitlendi. Barcelona'nın tecrübe kazanması için kiralama kararı aldığı ve Rijkaard'a önerdiği Brezilyalı golcü, kararını bugün verecek. Monaco'nun da istediği Keirrison, Cimbom'u seçerse yönetim İspanya'ya giderek işi bitirecek.

Vazgeçmeyin(FOTOMAÇ)
Beşiktaş'ın transfer gündemine bomba gibi düşen Deco ismi, teknik direktör Mustafa Denizli'yi de heyecanlandırdı... Ezeli rakipleri G.Saray'ın da peşinde olduğu Portekizli futbolcu için yönetimle bir görüşme yapan ve "Eğer G.Saray bu oyuncuyu alabiliyorsa, biz neden almayalım" diyen tecrübeli çalıştırıcının talebi üzerine siyah-beyazlılar hemen harekete geçti.

Fatih abi gelsin(FOTOMAÇ)
Trabzonspor'un golcü futbolcusu Umut Bulut, tribünlerin sürekli olarak "Fatih Tekke" ismini gündeme getirmesinin kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi. Tecrübeli oyuncu, "Artık ben de Fatih abinin gelmesini istiyorum. Tribünlerin baskısı ve tezahüratları nedeniyle istediklerimizi yapamıyoruz" dedi.

Fener kralını alacak(TAKVİM)
Son olarak Lyon'dan İspanyol yıldız için cazip bir teklif alan yönetim, B planını hazırladı. Fenerbahçe Güiza'nın gitmesi halinde gol kralı ünvanlı Shevchenko veya Toni'den birisini renklerine bağlayacak.

Giovani'de sona doğru (TAKVİM)
Matias Delgado'nun uzun sürecek sakatlığı nedeniyle orta alana yıldız bakan Beşiktaş'ta gözler Giovani Dos Santos'a çevrilmiş durumda... Siyah-Beyazlı yönetimin İngiliz kulübü Tottenham Hotspur'a kiralık teklifinde bulunduğu ve anlaşmanın her an sağlanabileceği ifade ediliyor.

Jem Kartal yolunda (FANATİK)
Eski Beşiktaşlı futbolcu Zeki Önatlı, İngiltere’nin Reading takımında oynayan ve aynı zamanda Türkiye Ümit Milli Takımı formasını da giyen Jem Poul Karacan’ın alınmasını önerdi. Bu öneriden sonra harekete geçen Siyah-Beyazlılar, 20 yaşındaki genç futbolcu hakkında Ümit Milli Takım’dan hocası Hami Mandıralı’dan bilgi aldı. Mandıralı’nın bu futbolcu hakkında, “Önce Ümit, ardından da A Milli Takım’da banko oynayacak yeteneklere sahip bir isim...

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:03

İLGİLİ HABERLER