Yaşam
  • 16.10.2005 00:32

İŞTE GÜZELLİK, YAKIŞIKLILIK VE ZENGİNLİKLERİYLE BAŞDÖNDÜREN TÜRKİYE'NİN TOP BEKARLARI

Müthiş servetleriyle adlarından sıkça söz ettiren Türkiye'nin en zengin yakışıklı beş damat adayı ile evlilik çağına gelmiş güzel kızlarını sizler için seçtik.

Melisa Eliyeşil

İş adamı Necmettin-Maria Eliyeşil çiftinin güzel kızları Melissa ailenin tek varisi. 20 yaşındaki Maria, gece hayatını ve eğlenceyi çok seviyor.

Lara Kamhi
Profilo Holding'in sahibi Jefi-Yasemin Kamhi'nin 18 yaşındaki küçük kızları Lara, trilyonluk servetin sahibi. Ama şimdilik evlililiği düşünmüyor.

Hande Demir
Teodem Deri'nin sahibi Teoman Demir'in 21 yaşındaki kızı Hande Demir, hızlı yaşamıyla dikkat çekıyor. Hande, babasının tek varisi.

Derin Mermerci
Ender Mermerci'nin en küçük kızı 22 yaşındaki Derin Mermerci, güzelliğiyle herkesin dilinde. Spor Mercedes'i var. Modanın yakın takipçisi.

Nazlı Yazıcı
Meral Yazıcı'nın New York'ta okuyan 19 yaşındaki kızı Nazlı, güzelliğiyle bekar erkeklerin gözdesi. Ancak Nazlı Hanım 'Önce eğitim diyor.

Bütün kızların tek hayali onları nikah masasına oturtabilmek

Ali Koç
Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un en küçük oğlu. Koç Holding Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç 2.5 milyar dolarlık servetin varisi.

Ralf Tezman

Yaşadığı aşklarla tanınan Ralf Tezman, 55 milyon dolarlık yıllık cirolu Tezman Holding'in varisi. Spor arabaları ve eğlenceyi çok seviyor.

Alican Ulusoy
Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Üyesi. Spor otomobillere olan düşkünlüğüyle bilinen Alican Bey 750 milyon dolarlık bir servetin sahibi.

Emre Eczacıbaşı
Bülent Eczacıbaşı'nın oğlu, Harvard Üniversitesi'nde okuyor. Gece hayatını sevmeyen Emre Bey, yıllık 2.2 milyar dolarlık şirketin varisi.

Vedat Alaton
Alarko Holding'in ortağı İshak Alaton'un oğlu Vedat Alaton, yaklaşık 1 milyar dolarlık servetiyle adından söz ettiriyor. Ve gezmeyi seviyor.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:53

İLGİLİ HABERLER