Yaşam
  • 11.3.2018 21:51

İşte İran'daki uçak kazasında ölen Mina Başaran'n özel fotoğrafları

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen bir özel uçak İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Uçakta bulunan 2'si kadın pilot, 1'i hostes, 8'i yolcu 11 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Uçağın Başaran Holding'e ait olduğu belirtildi. Uçaktaki yolcuların bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mine Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu öğrenildi.
Eski Galatasaraylı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, uçak kazasında ölen Mina Başaran ile çok yakn arkadaş olduğu öğrenildi.

Holdingin sahibi Hüseyin Başaran kimdir?

İşte Başaran Holdingin sahibi Hüseyin Başaran hakkında merak edilen her şey...

HÜSEYİN BAŞARAN KİMDİR?

Trabzon doğumlu olan Hüseyin Başaran, farklı sektörlerde faaliyet gösteren Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Bir dönem Trabzonspor Asbaşkanlığı yapan Hüseyin Başaran evli ve 2 çocuk sahibidir.

Farklı sektörlerde başarılı projeleri hayata geçirerek büyüyen ve 25 yıldan bu yana birçok yatırıma imza atan Başaran Yatırım Holding, şuan üçüncü kuşak temsilcisi olan Hüseyin Başaran tarafından yönetilmektedir. İlk olarak fındık ticareti ile faaliyetine başlayan Başaran Entegre, kısa sürede Türkiye’nin önde gelen entegre fındık işleme tesisine sahip olmuştur. Hüseyin Başaran'ın kaç çocuğu var sorusunun yanıtı 2 çocuk oldu.

 

 

Güncellenme Tarihi : 11.3.2018 22:16

İLGİLİ HABERLER