Yaşam
  • 30.4.2006 13:55

İŞTE KIZ TAVLAMA TEKNİKLERİ

AHMET ÖZTÜRK
KAYSERİ - Günlük hayatın bir parçası haline gelen internet, cesaretsiz erkeklere kız tavlamanın püf noktaları hakkında da bilgi veriyor.
İnternetteki "www.tavlama.ekibi.com" adlı site, karşı cinsle iletişim kurmakta güçlük çeken cesaretsiz erkekler için, kız tavlama teknikleri hakkında ayrıntılı bilgilere yer veriyor. "Kızlardan artık korkmayın, onlar sizden korksun" sunuş başlığıyla açılan site, mekanlara göre kızları etkilemenin püf noktalarını şöyle sıralıyor:
"İlk olarak şöyle bir kızla bakışın, ona bakmadan yanına gitmeyin, hiç şansınız olmaz. Kesinlikle korkmayın, siz bir erkeksiniz unutmayın. Herşeyin zamanını bekleyin, bir süre sonra yanına giderek, 'Afedersiniz saatiniz kaç?' ya da 'Sizi daha önce görmüş müydüm, bir yerden tanışıyor muyuz?' gibi cümleleri kullanmayın, sonuç alamazsınız. Niyetiniz açık ve net olmalı. Gidin yanına ve 'Merhaba, oturabilir miyim' deyin, olumsuz cevap verirse pes etmeyin. Eğer 'Olmaz birini bekliyorum' derse yalandır, inanmayın. Tekrardan, 'Sadece tanışmak istiyorum, sizden çok hoşlandım' deyin, sadece tanışmak istiyorum dediğiniz için sizinle tanışmayı muhtemelen kabul edecektir. Sonra masaya oturun ve kendinizi tanıtın. Konuşurken sürekli iltifat edin, ne kadar hoş birisi olduğunu söyleyin. Konuyu uzatmaya ve kızı güldürmeye bakın. Ayrılırken, 'Çok güzel bir gün geçirdim, bu günü tekrarlamak isterim' deyip cep numarasını almayı unutmayın. Kızı evine falan bırakmaya kalkmayın, yapışkan biri olduğunuzu zanneder. Beyefendi olun, yılışık değil daha çok prim yaparsanız. Kızı durağa kadar bırakabilirsiniz tabi. Tekrardan gün için teşekkür ederek oradan ayrılın."
Sitede okulda kızlarla tanışma tekniklerini ise şu şekilde açıklyor:
"Okulda bir kızdan çok hoşlanıyorsunuz ama bir türlü söyleyemiyorsunuz. Böyle ortamlarda genellikle kızlar arkadaşlarıyla takılır. Kızın tek olduğu bir anı bulun. Örneğin okulun kantininde otururken yanına gidin ve 'Oturabilir miyim' deyin, büyük ihtimalle sizi kırmaz. Oturun ve kendinizi tanıtın. Siz zaten kızın sınıfını bildiğiniz için 'Sen 9-C sınıfındasın değil mi?' diye sorun, derslerini falan sorun, kendinizden bahsedin. Okuldaki hocalarınızı eleştirin, yani bir yakınlık ortamı kurun. Okul gibi ortamlarda niyetinizi direkt olarak söylemeniz de bir sorun olmaz. Çünkü okulda kızlar zaten birileriyle çıkmak için can atar. Eğer yanına gidemeyecek kadar korkuyorsanız arkadaşlarıyla kıza ulaşmayı deneyin, kız hakkında bilgi toplayın, cep numarasını öğrenip güzel mesajlar atın."
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:28

İLGİLİ HABERLER