Spor
  • 11.6.2014 16:05

İşte Mancini'ye ilk talipler...

Bugün ani bir karar ile Galatasaray'dan ayrılan Roberto Mancini için bu kararın Galatasaray yönetimi tarafından daha önce verildiği ama ekonomik problemlerden dolayı kararın beklendiği dış basın tarafından iddia edildi.
Galatasaray'ın Mancini ile karşılıklı olarak sözleşmeyi feshetmesi bir çok yabancı haber sitesinde son dakika olarak verildi

İtalyan teknik adam Roberto Manicin 'de istediği transfer bütçesini almaması ve Türkiye'deki yabancı oyuncu kontenjan sıkıntısından dolayı ayrılmayı kafasına koymuştu. Avrupa basınında yer alan iddialara göre Mancini İtalya'ya geri dönmek istiyor. Özellikle 1997-2001 yılları arası formasını giydiği ve 2002-2004 yılları arası teknik adamlığını yaptığı başkent temsilcisi Lazio'nun Mancini ile yakından ilgilendiği iddia edildi.

İtalyan basını, Mancini'nin bir sezon dinlenebileceği ihtimalini de yazarken, İtalya'da büyük takımların hepsinin teknik direktörlük koltuğunun dolu olduğuna vurgu yapılıyor.

Bu nedenle Dünya Kupası sonrası gerçekleşmek üzere uluslararası senaryoları sıralayan La Repubblica gazetesi, halihazırda Hodgson'a emanet olan İngiltere milli takımını ilk sıraya aldı.

Yine başka bir İtalyan teknik direktör Fabio Capello'nun başında bulunduğu Rusya da ihtimaller arasında gösteriliyor.

 

Esma Çakır, Roma-DHA, Sercan SAPANATAN, İstanbul-DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:17

İLGİLİ HABERLER